Labdarúgás, vármegye II.

2024.04.13. 21:19

A Nagybarca nem kelt útra, a Németi idegenben volt otthon, két csapat is hatot gurított vendégként

A labdarúgó vármegyei II. osztály Észak csoportjában az öt helyett csak négy meccset rendeztek szombaton, a 18. forduló keretében.

A Hernádnémeti (kékben) hazai pályán nyert idegenbeli bajnokit

Fotó: Hernádnémeti SE

Labdarúgó vármegyei II. osztály Észak csoport, 18. forduló, szombati eredmények 

Rudabánya – Aszaló 1-6 (1-3)
Rudabánya, 50 néző. V.: Porcs (Kovács A., Ablonczy).
Rudabánya: Kovács G. – Dányi E., Kálló J., Beri R., Beri L., Dániel M., Beri V., Beri E., Kovács I., Szántó, Dányi T.  Edző: Bezsilla Zoltán.
Aszaló: Éliás – Fizer, Ruszó, Mészáros, Dányi (Vermes), Bodnár, Erdélyi, Ganyi (Meczkó), Márton J. (Bozó), Horváth K. (Ferenczi), Lázi Gy. Elnök: Szabó László. 
G.: Beri V., ill. Horváth K. (2), Dányi (2), Mészáros, Ferenczi.
Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat. 
Bezsilla Zoltán: – Amíg erővel bírtuk, addig felvettük a versenyt  a sokkal jobb Aszalóval, de mivel alig volt nálunk a labda, a rengeteg futás felőrölte a csapatot. A vendégek megérdemelten nyertek, gratulálunk és további sikereket kívánunk nekik. 
Szabó László: – Az egy hét kihagyás nagyon érződött a játékunkon. A hazaiak sokkal jobb hozzáállással mentek bele a mérkőzésbe. Mi kapkodtunk, türelmetlenül játszottunk. Ettől a továbbiakban sokkal több kell, ha a jelenlegi pozíciónkat meg akarjuk őrizni.  A továbbiakban sok sikert a hazaiaknak.

Szendrőlád – Hernádnémeti 1-8 (1-3) 
Hernádnémeti, 50 néző. V.: Gyüre (dr. Kovács, Ambrus M.)
Szendrőlád: Radics – Ádám D., Dányi A., Ádám M., Pusi, Korotki, Ádám T., Lakatos M., Rézműves, Dányi M., Horváth R. Csapatvezető: Kalló Barnabás.
Hernádnémeti: Magyar – Koppány, Dobos G. (Rosenthal), Orosz T. (Ganyi), Dobos D., Szendrei (Jávorszki), Galyas (Juhász V.), Lipták, Nagy L. (Smidt), Orosz A., Török. Edző: Kertész Gábor.
G.: Ádám M., ill. Orosz (3), Galyas (2), Lipták, Török, Rosenthal.
Jók: senki, ill. Orosz (a mezőny legjobbja) és az  egész csapat.
Kalló Barnabás: – Jó volt a játékvetetés  Több ilyen síposra lenne szükség!  Akik nem jöttek el a mai meccsre, gondolkodjanak el, hogy akarnak-e nálunk focizni.
Kertész Gábor: – Meleg volt a pite az első 30 percben. Utána az erőnléti és motivációs különbségek kiütköztek. Ahogy fogyott sérülések miatt az ellenfél létszáma, úgy csökkent a sportértéke a mérkőzésnek. Reméljük kitartanak a szendrőládiak és jövőre is rajta lesznek a megye futball térképén! Gratulálunk  a Tóth házaspárnak! Isten hozott köztünk Benett! 

Szendrő – Sajószentpéter  1-0 (0-0)
Szendrő, 200 néző. V.: Fülöp N. (Péter I., Bóta).
Szendrő: Horváth G. – Beri Zs., Ádám J. (Horváth J.), Srtefán , Ádám A., Ádám M., Beri Zs., Beri A., Kiss G., Ádám J. R., Ádám R. Csapatvezető: Szaniszló Richárd.
Sajószentpéter: Hauberger – Csendi (Juhász),  Balázs T., Kovács A., Bálint Cs. (Taskó), Nahaj (Szikora), Nagy B., Márton M., Halász (Sándor M.), Válint, Orosz. Edző: Pallós Szabolcs.
G.: Ádám M.
Jók: az egész csapat, ill. senki.
Szaniszló Richárd: – Egyenlő erők küzdelmében egy góllal jobbak voltunk. Jó volt a játékvezetés. További sok sikert a fiatal, ügyes szentpéteri csapatnak.
Pallós Szabolcs: – Tipikus egy gólos mérkőzésen, véleményem szerint az csapat nyert, amelyik jobban akarta a győzelmet. Gratulálok a Szendrőnek. Jövő héten kétszáz százalék kell mindenkitől!

Varbó – Szikszó 2-6 (1-3) 
Varbó,  60 néző. V.:  Farkas M. (Balázsi, Miskovics). 
Varbó: Csáki – Goda (Dankó), Sári, Szinai, Borsodi, Elek (Eperjesi), Balogh B., Pálinkás, Nyeste (Kovács Á.), Barzsó (Rakittyán), Balog D. (Tátrai).  Edző: Dankó Máté.
Szikszó: Czimbalmos P. – Kupai, Horváth L., Horváth G., Kópé (Hallgató), Szajkó (Cservenyák), Rontó, Faludi (Ortó), Mikó (Keresztesi), Roha, Varga. Edző: Ártim Csaba.
G.: Elek, Dankó M., ill. Szajkó (2), Roha (2), Cservenyák (2).
Kiállítva: Balogh B. (57.), Rakittyán (86.).
Jók: senki, ill. egész csapat.
Dankó Máté: – Gratulálok a lelkes vendégcsapatnak!
Ártim Csaba: – Kellemes délután, magabiztos jó játék, megérdemelt győzelem. Jó volt a játékvezetés. A továbbiakban sok sikert  a hazai csapatnak.

Az Izsófalva – Nagybarca találkozó elmaradt mert a vendégek sérülések miatt lemondták a meccset.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!