Helyi sport

2024.04.21. 15:20

A másodikban feljavultak és jöttek a gólok is

Labdarúgás: női NB I

Női labdarúgó NB I, 19. forduló
Diósgyőri VTK – Astra HFC-Üllő 7–1 (2–1)
Diósgyőr, 50 néző. V.: Tóth K. (Kovács L., Gergely M.).
Diósgyőri VTK: Ádám – Somogyi (Smajic, 31.), Geréd, Komlós (Havasi, 76.), Nagy L., Sain, Myhal (Katona, 46.), Oláh A., Boros, Nagy P. (Papp, 76.), Mikó (Madarász, 62.). Vezetőedző: Bém Gábor.
Astra HFC-Üllő : Halla – Csolti, Kövy (Szuja, 15.), Balogh O., Gelb, Kós, Antalicz (Angyal, 61.), Vidács, Pap N., Tatai, Szennai. Vezetőedző: Király Bianka.
Gólszerző: Katona (62., 69.), Oláh A. (74., 83.), Nagy L. (38.), Mikó (43.), Nagy P. (66.), ill. Kós (35.).
Kiállítva: Pap (53.).
Bém Gábor: 

– Az első félidőben nem találtuk a saját ritmusunkat, amelyet szerettünk volna diktálni, de így is többet birtokoltuk a labdát. Ebben a félidőben a csapatot dicséret illeti, mert a bekapott gól után rögtön fordítani tudtunk. A második félidőben feljavult a támadójátékunk és jöttek a gólok is.

Király Bianka: 

– Csapatunk ezen a találkozón nem bírta el a sok hiányzót, a negyven percig tartó emberhátrányt, valamint Kövy Elza súlyos sérülését. Ellenfelünknek gratulálunk, megérdemelten nyertek, hiszen jó csapatuk van, és Miskolcon amúgy is nagy fegyvertény a többség számára jó eredményt elérni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!