Helyi sport

2024.04.20. 12:00

A beugró edző szerint motiváltak a játékosaik

Labdarúgás: NB II

NB II, 29. forduló
Tiszakécskei LC – Kolorcity Kazincbarcika SC (Tiszakécske, vasárnap, 17.00)
Simon László megbízott edző, aki az egy mérkőzésre eltiltott Csábi József ,,helyett" látja el a vezetőedzői teendőket: – A bajnokság a végéhez közeledik, nagyon kemény mérkőzések vannak szinte minden fordulóban. Tiszteljük ellenfelünket, a keretüket jó játékosok alkotják, de mi továbbra is a célunk elérése érdekében fogunk pályára lépni. Az elmúlt három mérkőzésünk taktikai és mentális színvonalát tovább kell vinnünk magunkkal a hátralévő mérkőzésekre. A csapat jó állapotban van, motiváltak a játékosok és maximálisan fókuszálnak az előttünk álló feladatra. Az eddig elvégzett munka többnyire kifizetődött, igyekszünk tovább gyűjteni a pontokat annak érdekében, hogy a középmezőny elejéhez tartozzunk.
A KBSC-ben Varga J. a múlt vasárnapi találkozón arcsérülést szenvedett, eltört az arckoponya jobb oldalán a járomcsontja, így egy időre kiesett. A korábbi sérültek közül Szekszárdi M. és Csilus T. már bekapcsolódott a napi normál edzésmunkába, így esély lehet a játékukra. Öt sárga lapja miatt Pinte nem léphet pályára a Tiszakécske elleni találkozón.
A várható kezdőcsapat: Tóth B. (Bánhegyi) – Ternován, Heil, Dobozi, Süttő, Kotula – Csatári, Kártik, Pekár, Kurdics – Pethő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!