Labdarúgás

2024.03.10. 11:00

Pontokat veszített a vármegyei I. osztály listavezetője

Teljes fordulót rendeztek szombaton a labdarúgó vármegyei I. osztályban.

A Mezőkeresztes (sárgában) otthon tartotta a három pontot

Fotó: Vajda János

Labdarúgó vármegyei I. osztály, 18. forduló, szombati mérkőzések 

Edelény-Borsodszer – MVSC-Miskolc 1-1 (1-1)
Edelény, 150 néző. V.: Kujbus (Géresi, Gutyán).
Edelény-Borsodszer: Galambvári – Jancsurák, Mészáros (Balog), Nadanicsek P., Juhász B., Sikur, Lakatos R., Hegedűs Cs., Bakaja, Kakuk, Bodnár. Edző: Sándor Zsolt.
MVSC-Miskolc: Bollók – Sóskuti, Bódi M. (Kurucz), Csávás, Kele, Kiss P., Blaskó (Bánk), Kovács B. (Figeczki), Gönczi, Nagy A., Sebestyén (Daru). Edző: Jordán András.
G.: Sikur, ill. Kiss P.
Kiállítva: Csávás(52.), Gönczi (82.).
Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.
Sándor Zsolt: – Egy jó csapat ellen, küzdelmes mérkőzésen, mindkét fél győzelemre játszott. Volt is lehetőség a három pont megszerzésére, de végül a meg kellett elégednünk a döntetlennel.
Jordán András: – Hatalmasat fejlődött a csapat az őszhöz képest, mert tavaly kettős emberhátrányban hazai pályán vereséget szenvedtünk, ma pedig a hosszabbításban meccslabdánk volt. 

Sajóbábonyi VSE – Sárospataki TC 3-2 (1-1)
Sajóbábony, 50 néző. V.: Nagy F. (Sántha, Tóth P.).
Sajóbábonyi VSE: Gergely R. – Mezőssy, Németh D., Bucsák (Rontó), Németh B., Bodnár D., Madarász (Nagy D.), Szitai (Szemere), Huszti, Tóth I., Tóth T. Játékosedző: Németh Dénes.
Sárospataki TC: Kovács Zs. – Palágyi, Orosz, Petercsák (Hunyadi), Engel, György (Götz), Timkó, Matisz, Zsiga (Pájer), Szakács, Balogh M. Edző: Beimli Zsolt.
G.: Bodnár, Németh B., Rontó, ill. Engel, Orosz.
Kiállítva: Palágyi (90.).
Jók: Tóth I., Németh B., Rontó, ill. az egész csapat.
Németh Dénes: – A kocsonyafesztivál miatt nehezebben indult el pár ember, de a csapat erejét mutatja, hogy 1-2-ről fel tudtunk állni. Óriási egyéni hibákból kaptuk a gólokat, ezeket orvosolni kell fejben... Gratulálok a csapatnak.
Beimli Zsolt: – 2-1-nél lezárhattuk volna a mérkőzést, sajnos nagy hibákat vétettünk, ami miatt kiegyenlített az ellenfél, és ha még ez nem volt elég, a harmadik gól nyilvánvaló leshelyzetből született. Egyébként egységben, csapatként futballoztunk.

Bőcs KSC – Bánhorváti 0-1 (0-0)
Bőcs, 80 néző. V.: Tóth J. (Szutorcsik, Kiss B.).
Bőcs KSC: Mertus – Kramcsák, Pataki, Irhás, Bodó, Ondó (Lakatos), Berta (Matesz), Kerekes, Titkó, Hajdú (Tóth T.), Máté. Edző: Zsiga Gyula.
Bánhorváti: Király – Hallgató, Bottlik, Pogonyi, Kazvinszki, Bicskey (Sándor), Tóth L., Zsigrai, Fábián (Lakatos K.), Marczis, Lovasi (Kismarton). Edző: Mátyás József.
G.: Pogonyi.
Jók: Kramcsák, Máté, Bodó, Pataki, ill. az egész csapat.
Zsiga Gyula: – Sajnos, hétről-hétre megnyerhető meccseket veszítünk. A csapat akar és küzd, de egy pici mindig hiányzik a sikerhez. 
Mátyás József: – Nagyon sokat dolgozott a csapat a győzelemért, gyorsan és jól alkalmazkodtunk a pálya talajához és az ellenfél játékához. Voltak kiemelkedő egyéni teljesítmények, de összeségében is jó teljesítményt nyújtottunk. Korábban is lezárhattuk volna a mérkőzést, de ez a végére maradt. A továbbiakban sikereket a hazaiaknak.

Ózd-Sajóvölgye – Parasznya SE 0-0
Ózd, 300 néző. V.: Nagy M. (Porcs, Horváth Á.).
Ózd-Sajóvölgye: Pápai – Mrva, Takács, Bene, Pataki, Horváth S., Sztankó (Magyar), Havasi (Fercsák), Komári (Stefán), Zimányi (Filkóházi), Szemere. Játékosedző: Bene Attila.
Parasznya SE: Asztalos – Juhász (Demkó), Kovács Bence, Djubók, Musa (Bobcsák), Csák, Kovács Cs. (Dorogi), Kovács Balázs, Marok, Roha (Lekli), Kovács P. Játékosedző: Kovács Péter.
Kiállítva: Djubók (39.), Kovács Balázs (92.).
Jók: senki, ill. az egész csapat.
Bene Attila: – Ennek a mérkőzésnek egyetlen pozitívuma, hogy mindenki megúszta sérülés nélkül. 
Hegedűs László, elnök: – Egy félidőt emberhátrányban játszva, megsüvegelendő a csapat teljesítménye. Három pontért jöttünk, de a fentiek fényében az egy ponttal is elégedettek vagyunk. Helyzet nélkül tartottuk a bajnokesélyest hazai pályán, a meccs legnagyobb lehetőségét mi hagytuk ki. Ez a mi utunk, ezt kell járnunk. Bene úrnak üzenem, hogy sokszor a kevesebb több, többet kellett volna foglalkoznia a játékkal, mint a csapatommal.  

BTE Felsőzsolca – Gesztely FC Sport-Bau 0-2 (0-1)
Felsőzsolca, 100 néző. V.: Nagy L. (Lajkó, Sántha).
BTE Felsőzsolca: Kosztyu – Varga M., Szárnya, Lippai (Szűcs), Molnár R. (Molnár D.), Balogh D., Varga L. (Lasztóczi), Bakos, Kovács Sz. (Sebestyén), Mészáros (Balog), Illés. Edző: Gulyás Dénes.
Gesztely FC Sport-Bau: Szegő – Lénárt, Szilágyi (Gondos), Erdélyi (Rák), Sipos (Varga Z.), Porkoláb (Bíró), Lőrincz, Rozgonyi (Rem), Zanócz (Kriston), Kalocsai, Orosz. Edző: Simon Imre.
G.: Rozgonyi, Erdélyi (11-esből).
Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.
Lasztóczi Péter, szakmai vezető: – Gratulálok a csapatnak a játékához, lényegesen jobban játszottunk, mint Emődön. Gratulálok a Gesztelynek is, mert kitűnően kihasználták a lehetőségeiket, sajnos mi ma ebben lemaradtunk. 
Simon Imre: – Küzdelmes mérkőzésen sikerült megszerezni a három pontot. 

Mezőkeresztes VSE – SunPro Emődi ÁIDSE 3-2 (0-0)
Mezőkeresztes, 150 néző. V.: Varga (Szilágyi, Lengyel). 
Mezőkeresztes VSE: Kertész V. – Kundrák, Nagy Á., Csiszár, Fekete M., Budai (Takács), Dávid F. (Victor), Sebestyén, Vámosi Cs., Tekse (Gál), Nagy Z. Edző: Kertész Péter.
SunPro Emődi ÁIDSE: Németh G. – Gáll, Mikolka, Nagy P., Varga B., Rémiás (Rózsa), Nagy S. (Homonnay), Turcsik, Eperjesi, Fekete, Bernáth. Edző: Vass László.
G.: Fekete (2), Dávid, ill. Bernáth, Turcsik. 
Jók: Fekete (a mezőny legjobbja), Dávid, Takács, ill. Turcsik, Nagy P., Mikolka, Varga B.
Kertész Péter: – Nem ez volt a legjobb meccsünk, de végig akartunk, és ennek meg lett a gyümölcse. Szép egyéni villanások eldöntötték a három pont sorsát, jó játékvezetés mellett.
Vass László: – Sajnos, magunkat vertük meg. Az igazsághoz hozzátartozik, ha a nyilvánvaló kiállítást bevállalja a spori, más eredmény születik. 

BSK Alsózsolca  – Szirmabesenyői SK 1-1 (1-1)
Onga, 100 néző. V.: Majoros (Skarupa, Kasuba).
BSK Alsózsolca: Lövey – Száva, Polényi T., Jecs, Subert, Bóna, Nagy Z. (Tóth B.), Urbán, Üveges, Szajky, Lippai. Edző: Varacskai István.
Szirmabesenyői SK: Stumpf – Bári, Leskó, Raduly (Garai), Lukács, Bak, Nyíri, Banu (Tóth M.), Nagy G., Nyitrai (Nagy M.), Jobbik. Játékosedző: Konczvald István.
G.: Szajky (11-esből), ill. Jobbik.
Jók: senki, ill. senki.
Varacskai István: – Az első 15 percben az öltözőben maradtunk, utána viszont megérkeztünk a meccsbe, de a helyzetkihasználásunk miatt ismét elmulasztottuk a győzelmet. 
Konczvald István: – Az első félidőben 20-25 perc mezőnyfölény és a gólszerzés után visszaesett a játékunk. A második játékrész nagyon egygólosnak nézett ki, de végül úsztunk is meg és hagytunk is ki. További sikereket az Alsózsolcának.

Tállya RSE – Hidasnémeti VSC 1-0 (0-0)
Tállya, 80 néző. V.: Bujnóczki (Balázs, Granoviter).
Tállya KSE: Madarasi – Nyitrai, Fülöp, Zsiga, Pecsenye, Varga A. (Gergely), Bohus, Bauer (Árvai), Kontra (Paranai), Bihari, Tőkés. Edző: Pachinger János.
Hidasnémeti VSC: Giák – Czető, Hankó, Csutora, Keményffy (Palkó), Molnár M., Szloboda (Bedő), Tóth G. (Borai), Sramkó, Tucsa, Agárdy (Tóth D.). Elnök: Török András.
G.: Árvai. 
Kiállítva: Csutora (55.).
Jók: az egész csapat, ill. senki.
Pachinger János: – Nagyon fontos győzelmet arattunk, egy jól felkészült Hidasnémeti ellen. Úgy érzem az első félidőben mi domináltunk, a másodikban viszont a kapusunk bravúrjai is kellettek a győzelemhez. 
Török András: – A sok kihagyott helyzetünk megbosszulta magát.

A vármegyei I. osztály állása

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!