Helyi sport

2024.03.10. 17:02

,,Nagy szükségünk volt erre a győzelemre, hogy az önbizalom raktárainkat feltöltsük"

Labdarúgás, NB III, Észak-Keleti csoport 19. forduló

Putnok FC – Karcagi SE 1-0 (1-0)
Putnok, 150 néző. V.: Tóth T. (Szilágyi, Kovács Z.).
Putnok: Mészáros – Szabó, Dobrovolszki (Tordai, 36.), Nemes, Galacs, Lőrincz, Pócsik (Juhos, 83.), Váradi, Vattay, Korbély (Kovács D., 75.), Boros. Vezetőedző: Szala Ákos. Karcag: Fedinisinec – Nikic, Győri Á., Székely D., Csala (Győri B., 88.), Karmacsi (Maruscsák, 75.), Asztalos, Erdei (Constantinescu, 75.), Vona (Kristóf, 59.), Caba (Süveg, 59.), Pataki. Vezetőedző: Varga Attila. G.: Pócsik (44.). Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.
Szala Ákos: – Nagy szükségünk volt erre a győzelemre, hogy az önbizalom raktárainkat feltöltsük. Voltak hibáink, de a győzelem ma mindent felülírt, gratulálok játékosaimnak, nagybetűs csapatként működtek ma is együtt. Dominik várunk vissza!
Varga Attila: – Inkább küzdelem volt, mint futball. Úgy gondolom, ezt a meccset nem a Putnok nyerte meg, hanem mi veszítettük el egy súlyos hiba okán. Gratulálok a Putnoknak, kívánom, érjék el a céljukat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!