Helyi sport

2024.03.13. 20:50

Ismét győztek a vendégek a Népkertben, döntetlenre alakult az állás

Fotó: NGS PHOTO

A közös magyar-román hokibajnokságban, az Erste Ligában a negyeddöntőknél tart az idei sorozat, ebben a szakaszban a DVTK Jegesmedvék együttese a Corona Brasov-val küzd a négy közé jutásért, ehhez az egyik fél négy sikere kell. A két csapat első két összecsapását Erdélyben a Macik nyerték, majd a brassóiak kedden szépítettek Miskolcon, szerdán pedig újból győztek, ezzel döntetlenre alakították a párharcot – ami így tovább folytatódik.

Erste Liga, negyeddöntő, 4. mérkőzés
DVTK Jegesmedvék – Corona Brasov (romániai) 1-4 (0-0, 1-2, 0-2)
Miskolc, 1045 néző. V.: Nagy A., Tóth R. (Kovács P., Szabó D.).
DVTK Jegesmedvék: Voris – Szirányi, Szathmáry, Esteves, Páterka (1), Berdnikov – Verveda, Vojtkó, Miskolczi, Bartos, Mattyasovszky – Shkrabov, Bean 1, Kuleshov, Lövei, V. Razumniak – Szalay, Farkas, Csiki, E. Razumniak. Vezetőedző: Steve Kasper.
Corona Brasov: Dubeau – Piche 2 (1), Williams, Kóger 1 (1), Schaber 1, Blackwater (1) – Borisenko, Lowney, Valchar (1), Cornet, Van Wormer – Holwell, Bors, Gajdó, Sills (1), Zagidullin – Vasile, Rokaly-Boldizsár. Vezetőedző: Dave MacQueen.
Kiállítások: 14 perc ill. 10 perc

Az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharc állása: 2-2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!