Felkészítő kurzus

2024.02.08. 09:48

Otthon vizsgáznak a futballbírók

A hétvégén tartják a labdarúgó játékvezetők és asszisztensek felkészítő kurzusának első részét.

„A 2023/24-es idény tavaszi szezonjában csak azok működhetnek, akik teljesítik a fizikai és az elméleti tesztet – mondta dr. Varga Zsolt, a Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Igazgatósága Játékvezetői Bizottságának elnöke. – A kurzusokon az első, a második és a harmadik osztályokba sorolt játékvezetők és asszisztensek, valamint az ellenőrök vesznek részt. Szombaton 8 órától a Miskolci Atlétikai Centrumban a fizikai teszttel kezdünk, majd 14 órától a Miskolci Egyetem C/2 épületének XXXIV. előadótermében az elméleti továbbképzés következik. UEFA- és vármegyei mérkőzéseket elemzünk, szót váltunk a kommunikációs szettről és egyeztetjük az adminisztrációs feladatainkat.”

Otthon töltik ki 

Azok, akik „megbuknak” a fizikai teszten, február 24-én, szombaton 8 óra 30 és 11 óra 30 között ugyancsak a Miskolci Atlétikai Centrumban pótvizsgázhatnak. Az online elméleti tesztet pedig február 25-én, vasárnap 20 óra és 20 óra 40 perc között mindenki egyénileg tölti majd ki a saját otthonában.

A képen: Varga Zsolt, a vármegyei bírák és asszisztensek elnöke Fotó: KT  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!