Labdarúgás: NB II

2024.02.17. 10:00

„Örülünk annak, hogy hat ponttal indítottuk a tavaszt, de nem vagyunk megelégedettek”

Vasárnap idegenben egy olyan csapat ellenfelei leszünk, amelyik másként focizik, mint az előző riválisaink - mondta Csábi József, a KBSC vezetőedzője.

Labdarúgás: NB II

NB II, 21. forduló:

BFC Siófok – KolorCity Kazincbarcika SC (Siófok, vasárnap, 14.00)

Csábi József, a KBSC vezetőedzője: – Szép győzelmet arattunk a múlt héten Pécsen, ahová természetesen úgy utaztunk, hogy szeretnénk sikeresek lenni. Bíztunk abban, hogy egy gólt legalább szerzünk, három lett belőle, talán nem vagyunk ennyivel jobbak a PMFC-től, de a labdarúgás ilyen. Ismert volt előttünk, hogy mit játszanak, hogy nyitottabbak, mint korábban, jó volt látni a csapatot, ahogyan játszunk, főleg a második félidő második részében, amikor fizikálisan, és mentálisan is egyértelmű fölényben voltunk. Számomra annyiban nem volt meglepő ez a teljesítmény, hogy az előtte való héten nagyon dinamikusan, jól edzett a csapat, rengeteget számít, hogy egy tétmérkőzés előtt mit tesznek bele a foglalkozásokba a játékosok, milyen minőségű a munka. Vasárnap idegenben egy olyan csapat ellenfelei leszünk, amelyik másként focizik, mint az előző riválisaink. Az őszi, itteni, barcikai meccsen is jól nézett ki a Siófok, sokat futottak, a télen erősítettek, egyértelmű a szándékuk: benn akarnak maradni. Örülünk annak, hogy hat ponttal indítottuk a tavaszt, de nem vagyunk megelégedettek, látjuk a pozíciókat, a pontokat, ugyanúgy kell mennünk tovább, ahogyan eddig.

A Barcikában öt sárga lap miatt Pekár eltiltott, míg Székely K. vállsérülés miatt hagyja ki a hétvégi csatát.

A várható kezdőcsapat: Tóth B. (Bánhegyi) – Ternován, Szekszárdi, Heil, Papp M., Kotula – Csatári, Szabó B., Kártik – Pethő, Pinte.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!