Birkózás

2024.02.02. 09:25

Edző lett a csodabogár

Megint nagyot dobott Deák-Bárdos Mihály, aki lassan már „polihisztor” lesz

Deák-Bárdos Mihály a diósgyőri stadion lelátóján

Fotó: ÉM-archívum

Az egykori sokszoros olimpikon, Európa- és világbajnoki ezüstérmes, továbbá sokszoros hazai bajnok birkózó élete kész regény. Címszavakban: a Miskolc Városi Sportiskola szakmai vezetője, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Birkózó Szövetség elnöke, az országos testület elnökségének tagja, a DVTK szakosztályának egyik elöljárója, fideszes önkormányzati képviselő,  „mellesleg” pedig óriási futballdrukker. 

Edző (is) lett

– Kicsit tágítottam a kört – kezdte nevetve lapunknak, majd így folytatta: – Még volt egy kis szabadidőm, ezért a DVTK keretében, a szerencsi tankerület és a települések polgármestereinek támogatásával edzőséget vállaltam Halmajon és Tiszalúcon. Hetente három-három tréninget vezénylek a két község fiataljainak és remélem, hogy a legtehetségesebb lányokkal és fiúkkal az alapok lerakása után sikereket érek majd el a különbözi szintű versenyeken. 

A két méteres alkata és a százharminc kilója ellenére mindenki által csak Misikének hívott csodabogár elárulta még, hogy a szervezésében regionális fórumot tartanak február 7-én, szerdán 11 órától a diósgyőri stadion első emeleti nagytermében, ahol jelen lesz az országos szövetség teljes vezérkara: Németh Szilárd elnök, Bacsa Péter ügyvezető alelnök, Bácsi Péter szakmai igazgató és Lőrincz Tamás olimpiai bajnok is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!