Röplabda

2024.02.17. 13:15

„Az eredményekben elsősorban a két külföldi játékosuk keze van benne, tehát nekünk elsősorban őket kell semlegesítenünk”

Férfi röplabda Extraliga, 19. forduló:

GreenPlan-VRC KazincbarcikaMAFC-BME (Kazincbarcika, Don Bosco Sportközpont, vasárnap, 17.00)

Toronyai Miklós, a VRCK vezetőedzője: – A múltkori, Dunaújváros elleni idegenbeli meccsen tudtunk pihentetni bizonyos embereket, akik korábban ,,húzták" a csapatot, így több pozícióban lehetőséget kaptak a fiataljaink. Az első szettben megfelelő volt a hozzáállás, azonban a második és a harmadik játszmában visszaesett a koncentráció, és bár ezeket a felvonásokat is megnyertük, ilyet nem szabad elkövetni. Akik a pályán vannak, azoknak százszázalékot kell adniuk, végig a mérkőzésen, legyen bárki is a háló másik oldalán. A mostani összecsapásba másképpen megyünk bele, hiszen a MAFC hárommal mögöttünk, a hatodik helyen áll a táblázaton, szépen lépkednek felfelé, nemrég a Debrecent is megverték. Nyilván ebben, az eredményekben elsősorban a két külföldi játékosuk keze van benne, tehát nekünk elsősorban őket kell semlegesítenünk. Még van hátra öt meccs az alapszakaszból, a célunk, hogy maradjunk benne az első négyben - tudta meg a boon.hu.

További sport híreink itt : https://www.boon.hu/rovat/helyi-sport

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!