Röplabda

2024.01.09. 14:30

,,Nem vagyok naív, amikor azt mondom, lenne, lehetne esélyünk"

A női Magyar Kupa negyeddöntő-visszavágója következik.

2021207 Miskolc RÖPLABDA Nõi Extraliga, 11. forduló: DVTK Ongropack Újpesti TE. Miskolc, DVTK Aréna. Fotó: Vajda János VJ Észak-Magyarország

Fatum-Nyíregyháza – DVTK Ongropack (Nyíregyháza, Continental Aréna, szerda, 18.00)

Németh Szabolcs, a DVTK vezetőedzője: – A hazai 0:3-mal olyan első meccset tudunk magunk mögött, ami alapján nem mi vagyunk az esélyesei a párharcnak, ráadásul nem vagyunk könnyű helyzetben, ha a sérüljeinkre gondolunk. Viszont, amennyiben azt a arcunkat tudnánk mutatni, ami eddig nem volt ránk jellemző – hogy küzdünk minden labdáért, tettekkel adunk arra tanubizonyságot, hogy szeretnénk nyerni – akkor megadnánk magunknak arra az esélyt, hogy pariban legyünk a Nyíregyházával. Minden esetben négy győztes szett kellene a részünkről a párharcból való továbblépésre, annak ellenére, hogy eddig a bajnokságban összesen csupán egy játszmát tudtunk megnyerni. Viszont nem léphetünk feltett kezekkel a pályára, sportemberek vagyunk, kutya kötelességünk a sikerre törekedni. De ez csak úgy lehetséges, ha rutintalanságunk, és fiatalságunk ellenére minden energiánkkal és idegszálunkkal maximálisan az adott meccsben vagyunk. Nem vagyok naív, amikor azt mondom, lenne, lehetne esélyünk, tudom a játékosaim mire képesek, egyénileg vannak legalább olyan képességeik, mint a hazai játékosoknak. A mi egyik legnagyobb ellenfelünk a hitetlenség, nem szabad a lehetőségtől megijedni, ha netalán egy jó kezdéssel meglepnénk a Fatumot, és hoznánk az első játszmát. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!