Röplabda: Extraliga

2023.11.25. 18:00

,,Mielőtt elkezdődött volna a meccs, már vége is lett"

Röplabda: Extraliga

Férfi NB I Extraliga, 10. forduló:

Debreceni EAC – MEAFC-Miskolc 3:0 (18, 19, 20)

Debrecen, 100 néző. V.: Tillmann, Horváth.

DEAC: Tóth A. 6, Cesar Coelho 17, Kiss I. 3, Pavliuk 12, Veres 7, Moret Vargas 11. Csere: Bán (liberó). Vezetőedző: Fodor Antal.

MEAFC-Miskolc: Kanellopoulos 1, Fenyvesi 13, Csizmadia 6, Komlósi 10, Árva 2, Szabó P. 1. Csere: Dudás (liberó), Kozsla 3, Kovács Z. 3. Vezetőedző: Bagó László.

Fodor Antal: – A győzelmet elvártuk magunktól, de a 3:0-a nem mutatja meg azt a küzdelmet, ami a pályán zajlott, mert a Miskolc nem adta fel. Viszont a kritikus időszakokban ők belehibáztak, mi pedig tudtunk stabil játékot hozni, a nyitásaink kifejezetten jók voltak. Azokat a dolgokat hasznosítottuk, amikben jobbak vagyok, és ezek mindig pontot értek. Elégedett vagyok a csapattal.

Bagó László: – Rossz szellemben léptünk pályára, mielőtt elkezdődött volna a meccs, már vége is lett. Különösebb ellenállás nélkül odaadtuk ezt a meccset a Debrecennek. A jövő hét végén fontos meccsünk lesz, addigra a fejeket rendbe kell rakni.

Vármegyei röplabda hírek a boon.hu oldalán itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!