Helyi sport

2023.11.18. 16:00

Két ,,szellemjátékossal" veszítettek Pallagon

A válogatott mérkőzései miatt nem rendeztek NB I-es fordulót a hét végén. A Diósgyőri VTK csapata szombaton edzőmérkőzést játszott Debrecenben.

A DVTK-val elutazott két vendégjátékos is, egy középső védő és egy támadó, akiket – miként közölték – a klub érdekeit szem előtt tartva nem neveztek meg, még csak mezszámukat sem közölték az élő szöveges tudósításban. Ilyen még nem történt a klub történetében, hogy próbajátékon lévő játékosokat nem neveztek volna, ,,eldugva" az információt a több ezres szurkolótábor elől. Honlapunk úgy értesült, hogy egy afrikai és egy fehérorosz futballista lépett pályára a Hajdúságban. Utóbbi, a csatár egyébként Edomwonyi helyett lépett pályára a 60. percben, míg a hátvéd végigjátszotta a kilencven percet.

Debreceni VSC – Diósgyőri VTK 4-2 (2-1).
Pallag, zárt kapuk mögött. V.: Takács (Punyi, Márkus).
Gólszerző: Baranyai (25.), Bárány (38.), Vajda (76.), Bévárdi (86.), illetve Pozeg Vancas (19., 11-esből), Bokros (88.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!