Labdarúgás

2023.11.12. 20:03

Két gólt szereztek, de mégsem győztek

Labdarúgás: NB II, 15. forduló

ETO FC Győr – Kolorcity Kazincbarcika SC 2–0 (0–0)
Győr, 1500 néző. V.: Molnár A. (Szalai, Vörös).
ETO FC Győr: Ruisz – Vera, Szépe, Boldor, Vianna (Csontos, 46.) – Anton, Vingler (Tóth R., 60.), Bumba, Skvarka (Lacza A., 84.), Diarra (Kovács M., 72.) – Huszár (Riquelme, 60.). Vezetőedző: Antonio Munoz.
KBSC: Tóth B. – Ternován (Kurdics, 64.), Heil, Szekszárdi M. (Ádám F., 77.), Papp M., Kotula – Csatári, Kártik (Székely K., 64.), Pekár – Jurek (Csilus T., 64.), Pinte (Csilus Á., 87.). Vezetőedző: Csábi József.
52. perc: Diarra éles szögből leadott lövése után a labda megpattant Heil lábán, így került a vendégcsapat kapujába, öngól, 1-0.
66. perc: Bal oldali beadást követően Diarra csúsztatta meg a labdát, ami Kotuláról pattant a barcikai kapuba, öngól, 2-0.
70. perc: Boldor kapta meg a második sárga lapját, így a kiállítás sorsára jutott.
81. perc: A hazaiak trénere, Munoz reklamálásért kapott lapot korábban, ebben a percben pedig elrúgta a labdát, amit a barcikaiak szerettek volna bedobni, így őt is ,,bepirosította" a játékvezető.
Jók: Szépe, Anton, Bumba, Diarra, ill. az egész csapat
Antonio Munoz: – Ahogyan vártuk, nehéz volt ez a találkozó. Jól kezdtünk, voltak helyzeteink, de ezek kimaradtak. Összességében kontrolláltuk a mérkőzést, nem igazán emlékszem arra, hogy a vendégcsapatnak lettek volna lehetőségei. Ez már a harmadik meccs volt, amelyen nem kaptunk gólt, ami nagyon fontos számunkra.
Csábi József: – Nincs más dolgunk, mint gratulálni a hazai csapatnak. Rúgtunk két gólt, de nem mi nyertünk. Az első félidőben, negyed órát leszámítva, jó meccset játszottunk, abban a szakaszban igazolta jó hírét a Győr. Aztán ez eltűnt. Kicsit furcsállom, hogy az NB II-ben egy csapat tele van külföldivel, úgyhogy ez a rajtvonalnál eldől, de ez nem az én kompetenciám. Büszke vagyok a csapatomra, mert egy jó mérkőzést játszott. Sajnálom, több volt benne, kicsit szerencsétlenül alakult a meccs a mi szempontunkból.

A további eredmények
Nyíregyháza Spartacus – BVSC-Zugló 2–0 (1–0)
Budafoki MTE – Credobus Mosonmagyaróvár 2–2 (0–2)
BFC Siófok – Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0–0
Soroksár SC – Pécsi MFC 0–0
HR-Rent Kozármisleny – Aqvital FC Csákvár 1–1 (0–1)
Tiszakécskei LC – Gyirmót FC Győr 0–1 (0–1)
Budapest Honvéd – FC Ajka 1–0 (1–0)
Szombathelyi Haladás – Vasas 3–3 (2–1)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában