Vízilabda: OB I

2023.11.25. 17:30

,,Az utolsó negyedben leiskolázott bennünket az Újpest"

Vízilabda: OB I

Férfi  OB I, alapszakasz, 12. forduló

PannErgy-Miskolci VLC – UVSE 9–10 (1–2, 2–2, 5–3, 1–3) 

Miskolc, 150 néző. V.: Csanádi, Vogel.

MVLC: Moravcsik – Bikki-Petró, Krasznai, Tanczer, Nagy N. 1, Szalai, Hegedűs B. 3. Csere: Sipos (kapus), Oltean 3, Dubinák, Várkonyi, Molnár G., Varga B. 2, Kasza. Vezetőedző: Vidumanszky László.

UVSE: Korom – Herczeg, Besenyei 3, Barics, Korbács 1, Bencz 1, Hegedűs Z. Csere: Kardos 1, Korbán 1, Hegedűs Cs. 3, Kedves B., Labyk. Vezetőedző: Vincze Balázs.

Gól/emberelőnyből: 2/9, ill. 4/5

Gól/büntetőből: 2/2, ill. 0

Vidumanszky László: – Gratulálok az Újpestnek, megérdemelten győztek, mert többet tettek érte. A tét nagy volt számunkra, nem lett meg a 3 pont, de még van egy kis remény arra, hogy bekerüljünk a nyolcba. Ehhez a hátralévő két találkozónkat meg kell nyerni. Gyenge volt a kezdésünk, utána megfordítottuk a mérkőzést, vezettünk, de az utolsó negyedben leiskolázott bennünket az Újpest. 

Vincze Balázs: – Az utolsó negyedbeli játékunknak köszönhetően nyerni tudtunk, de mindezt megalapozta az első, és a második negyedben mutatott teljesítményünk. A harmadik játékrészben történt egy rövidzárlat, de ezt követően újra képesek voltunk lehiggadni, és visszatértünk a korábbi jó, és hatékony támadáshoz. Gratulálok a játékosoknak, számunkra ez már a tavaszi folytatás első meccse volt.

MVLC hírek a boon.hu oldalán itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!