Vízilabda: OB I

2023.11.29. 21:11

A sírból visszajöttek, de a vége előtt 3 másodperccel kaptak egy gólt, és ezzel ,,minden" elúszott

Férfi OB I, alapszakasz, 5. fordulóból elhalasztott mérkőzés

Boon.hu

PannErgy-Miskolci VLC – EPS Honvéd 7-8 (1-2, 1-1, 1-1, 4-4)

Miskolc, 150 néző. V.: Ercse, Bereczki.

PannErgy-MVLC: Moravcsik – Tanczer, Nagy N. 1, Szalai, Hegedűs B., Várkonyi 1, Molnár G. 1. Csere: Smitula, Oltean 2, Krasznai 2, Varga B., Dubinák. Vezetőedző: Vidumanszky László.

EPS Honvéd: Kardos – Vadovics 2, Sugár, Fejős, Kiss B. 1, Baksa, S. Hessels. Csere: Kevi B. 1, B. Hessels, Ekler B. 4, Szépfalvi, Ekler Zs., Gregor. Vezetőedző: Szivós Márton.

Gól/emberelőnyből: 3/11, ill. 1/9

Gól/büntetőből: 0, ill. 3/3

Vidumanszky László: - Nehéz értékelni ezt a mérkőzést, mert 3 másodpercre voltunk a felső háztól. A sírból jöttünk vissza a negyedik negyedben, az iksz ,,aranyat” jelentett volna számunkra. Nem sikerült a nyolcba való bejutás, ez azonban nem ezen a meccsen dőlt el. Ha ilyen felfogásban játszottunk volna szombaton az Újpest ellen, akkor ez a meccs egy gála lehetett volna, jó hangulatban. Így csak marad a szomorkodás, a sírás, az idegeskedés, de ilyen a sport.

Szivós Márton: - Gratulálok mindkét csapatnak, ez egy ikszes mérkőzés volt, a végén a szerencse is mellénk állt. A védekezésünk három negyeden keresztül rendben volt, a támadásunk azonban az egész mérkőzés folyamán hagyott kívánnivalót maga után. Ezzel a védőmunkával, és kicsivel jobb támadásokkal hamarabb lezárhattuk volna ezt a csatát. Örülök a három pontnak, ennél több kell a továbbiakban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!