NB III, Észak-keleti csoport

2023.10.01. 18:41

,,A jó játék mellett a kapunk egyáltalán nem forgott veszélyben" (fotók)

Labdarúgás: NB III, Észak-keleti csoport

Termálfürdő FC Tiszaújváros – Salgótarjáni BTC 4-0 (1-0)
Tiszaújváros, 150 néző. V.: Muhari (Flinta, Ancsin).
Tiszaújváros: Herceg – Varjas, Ivánka, Valkay, Oláh B., Tóth B. (Garda, 76.), Vitelki B. (Tóth S., 76.), Géringer L. (Kollár, 78.), Lőrincz, Papp (Lehóczki, 78.), Erős (Bussy, 61.). Vezetőedző: Vitelki Zoltán. 

SBTC: Nyirati – Klajban (Csáki, 70.), Petrecsko, Bogdán (Palkovics, 78.), Nagy M., Tarlósi P. (Bajor, 70.), Molnár, Tarlósi M. (Horváth, 78.), Kálmán, Csifó (Sulyok, 46.), Csuka. Vezetőedző: Sebestyén Szilárd. G.: Valkay (43.), Oláh B. (53. – 11-esből), Bussy (76.), Tóth S. (84.). Jók: az egész csapat, ill. senki.
Vitelki Zoltán: – Gratulálok a csapatnak, a jó játék mellett a kapunk egyáltalán nem forgott veszélyben. Az ellenfél kapujánal nagyon sok lehetőséget dolgoztunk ki, de nagyon fontos, hogy 4 gólt sikerült rúgni. Csak a gól aránya volt kérdéses.
Sebestyén Szilárd: – Az elmúlt mérkőzésekhez képest, hiányzott ma játékosainkból az akarat. Nem tudunk párharcokat nyerni, sok volt a technikai hiba, valamint sorozatosan rossz döntéseket hoztunk, amelynek köszönhetően az ellenfelünk szinte végig ránk tudta erőltetni az akaratát és irányította a mérkőzést. A jövő héten hazai pályán szeretnénk javítani!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!