Helyi sport

2023.09.09. 19:30

Nehéz első félidő után átvett irányítás

Labdarúgás: NB III, Észak-Keleti csoport, 7. forduló

Evolution Hungary-Cigánd SE – FC Hatvan 3-0 (0-0)

Cigánd, 300 néző. V.: Valu (Szilágyi, Sztányi).

Cigánd: Perehanec – Kovács N., Pap, Misák, Silling (Kőrizs, 79.), Tóth G. (Fenyőfalvi, 68.), Kardos (Králik, 79.), Motkó (Tóth Á., 57.), Tóth M., Szabó K., Kelemen (Girdán, 68.). Vezetőedző: Igor Bogdanovic.

Hatvan: Menczeles – Takács, Szabó Sz., Czibolya, Kitl K., Karácsony (Vince, 85.), Sárossy, Burzi (Benkó, 63.), Tarjáni, Fellner (Fekete, 53.), Dinka (Laczik, 63.). Vezetőedző: Zoran Spisljak.

G.: Kelemen (50.), Kovács N. (82.), Kőrizs (89.). Jók: az egész csapat, ill. Menczeles.

Igor Bogdanovic: – Azért volt fontos ez a mai mérkőzés, mert az utolsó három meccsen a támadójátékunk elég döcögősen ment. Nem tudtunk olyan dolgokat csinálni, ami benne van a csapatban. Elég nehéz első félidő után sikerült átvenni a mérkőzés irányítását, és megérdemelten megtartani a három pontot itthon.

Zoran Spisljak: – Jól kezdtünk, ha az első félidőben pontosabbak vagyunk és nagyobb elszántsággal érkezünk a kapu elé, akkor már a szünetre eldönthettük volna a mérkőzést. A második félidő elején újabb nagy helyzetet puskáztunk el, ami után eléggé bestresszeltünk. Több olyan hibát vétettünk ami a Cigánd malmára hajtotta a vizet, és onnantól kezdve nem tudtunk visszajönni a meccsbe. Sajnos, ez ilyen meccs volt, amiből tanulnunk kell.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!