Extrém sport

2023.09.18. 14:13

Mád márkavédjegye lett

Az extrém sportoló a hegyaljai település egyik nagy büszkesége.

Kolodzey Tamás

A képen: Juhász Péter és Tatárka József a községnek ajánlott Zsolnay-serleggel.

Forrás: Olvasó

A csodálatos földrajzi környezetben fekvő község sokáig elsősorban a boráról, a borászairól, a dűlőiről és a pincéiről volt híres. Aztán színre lépett Juhász Péter, aki zászlóvivője lett a falunak.

Tartotta a szavát

A mádi erős ember járja a kontinenseket és sikert sikerre halmoz. Óriási ismertséget hozott számára és a világörökségi résznek, amikor egyik amerikai útja során megvalósította élete álmát, találkozott és kezet fogott a Terminátorral, vagyis Arnold Schwarzenegger osztrák származású amerikai színésszel – testépítővel, üzletemberrel, politikussal, Kalifornia szövetségi állam egykori kormányzójával –, aki hollywoodi akciófilmjeivel vált a földkerekség egyik legismertebb emberévé.

A civilben tiszaújvárosi tűzoltóként dolgozó erőművész büszke mádi „polgárságára”, nagyszerű kapcsolatot ápol Tatárka József polgármesterrel, hajdani labdarúgóval, az MLSZ vármegyei igazgatóságának társadalmi elnökével, aki hivatala révén és egyénileg is évek óra a falu büszkesége mögött áll.

– Peti hétről hétre készül a versenyeire, európai szinten már az elmezőnyhöz tartozik, magyarországi viadalain pedig rendre győzelmi eséllyel indul – mondta az elöljáró, aki hozzátette: – A napokban Tatabányáról hozta el azt a csodálatos és nagyon értékes Zsolnay-serleget, amelyet tisztelete jeléül községünknek ajánlott fel. Megígérte, megnyerte és átadta nekünk, így a magam és az itt élők nevében kívánok Petinek további sok sikert és sérülésmentes felkészülést az elkövetkezendő fellépéseire. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!