Helyi sport

2023.08.30. 20:20

Vajdáé volt az utolsó szó, a legjobbkor

Labdarúgás: NB III, Észak-keleti csoport, 5. forduló

Eger SE – Termálfürdő FC Tiszaújváros 0-1 (0-0)

Eger, 130 néző. V.: Muhari (Vrbovszki, Zahorecz).

Eger: Bukrán – Dulló, Zvara (Balázs P., 65.), Nagy-Kolozsvári (Németh G., 79.), Nagy Á., Hegedűs (Debreceni, 65.), Kispál, Révész, Kovács D. (Gíber, 83.), Schmidt (Jónyer, 65.), Juhász. Vezetőedző: Lázok János.

Tiszaújváros: Herceg – Ivánka, Valkay, Oláh B. (Kollár, 76.), Vitelki B. (Tóth S., 76.),  Tóth B., Géringer L. (Vajda, 65.), Lőrincz, Papp, Varjas L., Nagy D.  Vezetőedző: Vitelki Zoltán.  G.: Vajda (92.).

Jók: Révész, Kispál, ill. Ivánka, Papp.

Lázok János: – Nagyon fájó ez a vereség, nem érdemeltünk vereséget. Sokkal több lehetőségünk volt, mint a vendégeknek, de sajnos ezek kimaradtak. Ebben kell fejlődni, hogy ezeket rúgjuk be, és akkor lesz eredmény is.
Vitelki Zoltán: – Kicsit a minőség hiányzott a mai játékunkból, igazából mezőnyjáték folyt végig, talán több kapu előtti lehetősége volt a hazai csapatnak, de pont azért, mert nekünk a támadó harmadban a minőség hiányzott. Kellett ma a szerencse is, de nagyon kellett ez a 3 pont is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!