Labdarúgás

2023.08.16. 20:53

Újabb hazai döntetlen (fotókkal)

Négy napon belül a második hazai döntetlenjét játszotta a barcikai labdarúgócsapat.

Újabb meccset játszott a KC KBSC (kékben)

Fotó: Vajda János

Labdarúgó NB II, 4. forduló

KolorCity Kazincbarcikai SC – BFC Siófok 1-1 (0-0)
Kazincbarcika, 500 néző V.: Lovas (Belicza, Vrbovszki).
KolorCity Kazincbarcikai SC: Tóth B. – Szekszárdi M., Heil, Papp M., Süttő (Kotula, 46.) – Ternován (Székely K., 75.), Szabó B. (Kártik, 67.), Csilus T. – Pekár (Kurdics, 67.), Ádám F. – Pinte (Gyurkó, 82.). Vezetőedző: Csábi József.
BFC Siófok: Winter – Vágó G., Vékony, Debreceni Á. – Polényi, Varjas Z., Kitl M., Girsik (Majos, 62.), Böndi (Szedlár, 89.)  – Dénes Cs. (Nagy-Kolozsvári, 80.), Menyhárt (László D., 62.). Vezetőedző: Dragan Vukmir.
Sárga lap: Botló (KBSC kapusedző, a kispadon) a 42., Vágó G. a 48., Csillus T. a 76., Székely K. a 80. percben.
49. perc: Heilt rántották le a siófoki büntetőterületen belül, 11-eshez jutott a KBSC. A pontrúgást Ádám F. vágta a kapu jobb sarkába, 1-0.
53. perc: Egy balról érkező vendég beadás után a magasba pörgött fel a labda, a gólvonal elé, ahol Tóth B. kapusról a kapuba pattant, öngól, 1-1.
Jók: Heil, Csillus T., Ádám F., ill. Debreceni Á., Kitl M., Polényi.
Csábi József: – Nyílt, változatos és jó iramú mérkőzést játszottunk, a színvonal nem volt túlzottan magas, de ez betudható a tét nagyságának. Összességében nem vagyok elégedett az eredménnyel, mert győzni szerettünk volna.
Dragan Vukmir: – Mindkét csapat felvállalta a bátor támadó játékot és győzelemre tört. Az első félidőben mi teljesítettünk jobban, de nem rúgtunk kapura. A szünet után a Barcika diktálta a tempót, kapaszkodni kellett, hogy javítsunk az eredményen.
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!