Labdarúgás

2023.08.01. 14:32

Több mint félezer diósgyőri biztosan lesz

A Mezőkövesd Zsóry FC – Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgóbajnokira elindult a jegyértékesítés.

Kövesden is sokan lesznek a piros-fehér drukkerek

Fotó: Kovács Péter

Ezen a héten szombaton, augusztus 5-én, 17.45-től rendezik meg a mezőkövesdi városi stadionban a Mezőkövesd Zsóry FC – Diósgyőri VTK NB I-es bajnoki labdarúgó mérkőzést, a 2. forduló keretében. A két vármegyei csapat egyaránt vereséggel kezdte az idény, a Diósgyőr a múlt szombaton hazai pályán 1-0-ra kapott ki a Puskás AFC-től, a Mezőkövesd pedig hétfőn 3-1-re a Debreceni VSC vendégeként maradt alul.

A két csapat presztízs meccsének a tétje az, hogy melyik csapat mozdul el a nulláról.

A kiemelt érdeklődésre számot tartó mérkőzésre a kövesdiek elkezdték a belépők árusítását. A Mezőkövesd Zsóry FC irodavezetője, Bán Bence arról tájékoztatta lapunkat, hogy az értékesítés online formában indult el, a jegymester.hu oldalon lehet jegyeket váltani, ugyanakkor a dél-borsodiak a hazai szektorokba érvényes bérleteket is árusítják. 

A szombati meccsre 540 vendég belépőt dobott piacra a kövesdi klub, ám ezek órák alatt elfogytak. Az első körös értékesítést követően – a biztonsági szolgálattal egyeztetve – újabb kontingens vihet piacra az MZSFC, Bán Bence elmondása szerint érdemes figyelni a jegyértékesítő felületet a diósgyőri szurkolóknak.

A vendégszektorba szóló belépőjegyek elővételben 1300 Forintba kerülnek, ha a mérkőzés napján a pénzárban lesznek még biléták, akkor azokat 1800 Forintért lehet majd beszerezni. 

A hazai részre szó normál belépők elővételben 2000, a meccs napján 2500 Forintba kerülnek, a kapu mögötti részre 1300 és 1800 Forintba.
 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!