Labdarúgás

2023.08.26. 21:51

„Gratulálok a hazai csapatnak, ma csak ők akartak futballozni”

A labdarúgó vármegyei I. osztály 3. fordulójában szombaton négy találkozót rendeztek meg.

Boon.hu

Fotó: Shutterstock / illusztráció

Sárospataki TC – Sajóbábonyi VSE    2-2 (1-1)

Sárospatak, 150 néző. V.: Nagy L. (Szutorcsik, Bense).

Sárospatak: Poór – Szegedi, Petercsák M., Buda, Engel (Mahalek), Hunyadi (Palágyi), Juhász M., Matisz, Fodor, Oravecz, Balogh M. Szakmai vezető: Zsófi József.

Sajóbábonyi VSE: Gergely – Mezőssy, Németh D., Bucsák (Kecskés), Németh B., Bodnár (Jónás), Szitai (Lakatos), Huszti, Tóth I., Nagy D., Tóth T. Elnök: Hronyecz Norbert.

G.: Petercsák M., Hunyadi, ill. Bucsák, Németh D.

Jók: Juhász M., Szegedi, Hunyadi, Buda, ill. az egész csapat.

Zsófi József: – Egy agresszív csapat ellen nehéz volt játszani, de nem vagyunk telhetetlenek, örülünk a pontszerzésnek!

Hronyecz Norbert: – Kiváló hozzáállás, helyenként jó játék. Gratulálunk ifi korú játékosainknak a bemutatkozáshoz. Ha csak a helyzetek felét értékesítjük, akkor sikerrel zárjuk a mérkőzést. Jó volt a játékvezetés.

Bánhorváti – Bőcs KSC   4-2 (4-0)

Bánhorváti, 120 néző. V.: Farkas (Kiss B., Gutyán).

Bánhorváti: Málik – Hallgató, Kazvinszki, Boros (Bicskey), Zsigrai, Kovács Sz., Szekszárdi (Henez), Marczis, Fejes (Vislohuzov), Gyurkó (Tóth L.), Szemere (Sikur). Edző: Mátyás József.

Bőcs KSC: Kiss B. – Kramcsák (Tóth T.), Irhás, Orosz (Ondó), Lakatos, Bodó, Berta P., Kerekes, Matesz, Titkó, El-Sherif. Edző: Zsiga Gyula.

G.: Gyurkó (3, egyet 11-esből), Boros, ill. Bodó, Irhás.

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.

Mátyás József: – Gratulálok a csapat minden tagjának a győzelemhez! Az első félidőben lezártuk a mérkőzést, de a másodikban is rengeteg lehetőségünk volt a gólszerzésre, viszont ezeket rendre kihagytuk.

Zsiga Gyula: – Az első félidőben a Bánhorváti csapata kihasználta minőségi fölényét, a hazai cserék után visszajöttünk a mérkőzésbe és egy kis szerencsével szorosabbá tehettük volna a végét.

Parasznya SE – Ózd-Sajóvölgye 0-5 (0-2)

Múcsony, 50 néző. V.: Tiszóczki (Géresi, Tóth P.).

Parasznya: Bóni – Kovács P., Péter, Nagy K., Major (Virág), Csák (Asztalos), Kovács B., Roha, Gulyás, Djubók, Molnár. Edző: Kovács Péter.

Ózd-Sajóvölgye: Kosztyu (Elek) – Takács T., Bene (Boros), Stefán, Pataki (Pogonyi), Horváth S. (Fercsák), Tordai, Filkóházi, Szemere (Jobbik), Fábián (Szlifka), Zimányi (Soltész). Játékos-edző: Bene Attila.

G.: Filkóházi, Pataki, Horváth S., Bene, Tordai.

Jók: senki, ill. az egész csapat.

Kiállítva: Gulyás (85.).

Hegedűs László, elnök: – Ha a jövőben azt látom, hogy Tiszóczki sporttársat küldik a mérkőzéseinkre akkor meditációs zenével készülök magamnak és végig háttal ülök, hogy ne idegesítsem magam. Összességében osztálykülönbség volt a csapatok között, ilyen arányban is megérdemelten nyert ellenfelünk, további sok sikert nekik a bajnokságban. Egy nagy klasszikussal köszönnék el, ezért szép a foci, mert a jövő héten lehet javítani!

Bene Attila: – A mérkőzésen végig nagy mezőnyfölényben játszottunk győzelmünk ilyen arányban is megérdemelt.

Szirmabesenyő – BSK Alsózsolca      3-1 (1-0)

Szirmabesenyő, 200 néző. V.: Füleki (Tóth II T., Skarupa).

Szirmabesenyő: Kocsi – Stefán, Bári, Leskó (Raduly), Erdei (Simon), Lukács (Vígh), Juhász J. (Palkó), Balázs (Fehér), Nyíri (Tóth M.), Nagy G., Juhász T. Edző: Konczvald István.

BSK Alsózsolca: Linder – Subert, Ronyecz (Száva R.), Polényi, Bóna (Makónyi), Száva L., Lippai, Bóta (Lakatos), Szajky (Dunai), Kis-Orosz, Urbán (Porkoláb). Edző: Varacskai István.

G.: Nyíri, Lukács, Erdei (11-esből), ill. Dunai.

Jók: az egész csapat, ill. senki.

Konczvald István: – Le a kalappal mindkét csapat játékosai előtt mert ebben a melegben nem volt egyszerű játszani. Gratulálok a srácaimnak a heti munkáért, két győzelemmel zártunk és ez a legfontosabb. További sok sikert az Alsózsolcának.

Varacskai István: – Gratulálok a hazai csapatnak, ma csak ők akartak futballozni.

Megyei foci hírek, eredmények a boon.hu oldalán itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!