Labdarúgás

2023.08.16. 11:48

Lábtengó a lábasházban

A Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola először írta ki a tornáját.

Kolodzey Tamás

A játékvezetőként a pályákon többszörös életmentő Belicza János sok nevezőt vár

Forrás: ÉM-archívum

„Az elmúlt években már megtanultuk, hogy mindig újszerű kezdeményezéssel kell kirukkolni – kezdte Belicza János, a népszerű nevén SUSI elnöke, majd így folytatta: – Ebben az esetben tudom, hogy sikerre vagyunk ítélve, de ha a megszokott sablonokat gyártjuk és már ellaposodó félben lévő eseményeket ismételgetünk, akkor jönnek a bukfencek.”

Nyolc kategória lesz

Ennek jegyében a Bodrog-parti ötletgyárosok megint kitaláltak egy olyan különlegességet, amivel a még soha nem lepték meg a gyönyörű városban élőket.

– Lábtengó Kupát szervezünk és annak érdekében, hogy rímeljen az ügy, a rendezvényt a Lábasházban tartjuk majd augusztus 27-én, vasárnap 10 órától – folytatta a labdarúgó játékvezetőként is jól ismert sportvezető. – A junior és felnőtt egyes és páros számokra, amelyekből nyolc lesz, várjuk a nevezőket, az alsó korhatár a betöltött 16. esztendő. Fővédnöknek megnyertük Aros Jánost, ez nem volt nehéz akció, ugyanis a polgármesterünk, ha a sportról és a testkultúráról van szó, akkor szó nélkül ugrik. A díjazás során bevetjük a szokványos – ez érmeket, okleveleket és serlegeket jelent – valamint a nem szokványos elemeket, ebbe a kategóriába az értékes vásárlási utalványok soroljuk. Teljesen biztos vagyok benne, hogy sokan leszünk és jól szórakozva hagyományt teremtünk.

Infobox
Nevezni (e-mailben, vagy telefonon) augusztus 25-én 12 óráig lehet: [email protected], 70/450-4260, [email protected], 30/448-7628, [email protected]

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában