Labdarúgás

2023.08.13. 19:47

Jó meccsen ikszeltek a Kubikban

Labdarúgás: vármegyei I. osztály, 1. forduló

MVSC-Miskolc – Hidasnémeti 2–2 (1–1)
Miskolc, 200 néző. V.: Bodnár Á. (Séra, Forgács).
MVSC-Miskolc: Bollók – Bánk, Tasi, Csávás, Kele, Oláh (Kurucz), Figeczki (Fenesi), Takács P. (Bódi B.), Blaskó, Kovács B. (Ujj), Gönczi. Edző: Jordán András. Hidasnémeti VSC: Giák – Czető, Menougong, Keményffy, Veréb, Bakos, Tóth D. (Holló), Molnár M., Földi, Sramkó (Tóth G.), Tucsa. Edző: Martis Ferenc. G.: Csávás, Figeczki, ill. Molnár M., Czető. Jók: az egész csapat, ill. Holló, Menougong, Czető. Ifi: 10–0.  
Jordán András: – Az egyik szemem sír, másik pedig üveg. Mivel a liga egyik legerősebb, ha nem a legerősebb játékos keretével rendelkező ellenfelével játszottunk, így nem maradt más dolgom, mint az, hogy gratuláljak az MVSC minden játékosának a meccsen nyújtott teljesítményéhez. 
Martis Ferenc: – Jól kezdtük a mérkőzést, majd érthetetlen módon átadtuk a kezdeményezést. A fordulatos összecsapáson a második félidei teljesítményünk alapján közelebb álltunk a győzelemhez. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában