Labdarúgás

2023.08.13. 06:00

Élvezték a száguldást

Bulgáriában egy hétig üdültek, közben Neszebárba kirándultak a síposok.

A képen balról: Elek Balázs, Bodnár Ádám, dr. Dédesi Mátyás Benedek és Bense Milán a csodás Fekete-tenger partján

A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Igazgatósága játékvezetői bizottságának négy oszlopos tagja fogott kezet: kitalálták, hogy elrepülnek az Európai Unió keleti végeire, a soron következő szezon előtt pár napot pihennek és csatangolnak a Fekete-tenger partján.
Nagy élmény volt
Aki úgy gondolta, hogy csónakot béreltek, felvették mentőmellényeiket és vadvízi evezésen – raftingon – vettek részt, téved, ugyanis ebből csak az extrém műfaj felelt meg a valóságnak.
– A szállodából lementünk a Sunny Beach-re és befizettünk a vízi élményre – újságolta Elek Balázs, az NB III-as asszisztensi keret miskolci tagja, majd hozzátette: – Nem lapátoltunk, ugyanis motorcsónak vontatta a járgányunkat,  mi pedig kör alakú matracban ültünk. Helyén volt a szívünk, nem féltünk, pedig hatalmas hullámokon mentünk át, így óriási élményt szereztünk. Barátaimmal, kollégáimmal – Bense Milánnal, Bodnár Ádámmal és dr. Dédesi Mátyással – azt mondtuk, hogy nagyon élveztük a száguldást. Mivel felejthetetlen kalandot éltünk át és ha lehetőségünk lesz rá, máshol is vállalkozunk majd a mostanihoz hasonló különlegességre. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában