Labdarúgó NB III, Észak-keleti csoport

2023.08.13. 20:15

Amire készültek, azonnal borult

Labdarúgó NB III, Észak-keleti csoport, 3. forduló

Putnok FC – Termálfürdő FC Tiszaújváros 3-1 (2-0)
Putnok, 250 néző. V.: Szigetvári (Juhász, Pálinkás).
Putnok FC: Mészáros D. – Vattay (Papp M., 55.), Dobrovolszki, Nemes, Juhos (Bakos, 55.), Komári (Bökönyi, 46.), Lőrincz A. (Sztankó, 80.), Pócsik, Arday, Boros, Galacs (Tordai, 77.). Vezetőedző: Szala Ákos. 

Tiszaújváros: Herceg – Ivánka, Valkay (Géringer L., 67.), Oláh B., Tóth B. (Vitelki B., 67.), Farkas M., Lőrincz P., Papp F., Erős, Varjas L., Nagy D. (Vajda, 55.). Vezetőedző: Vitelki Zoltán. G.: Boros (5., 52.), Dobrovolszki (20. – 11-esből), ill. Oláh B. (93. – 11-esből). Jók: senki, ill. Oláh B., Herceg, Papp F., Ivánka.
Szala Ákos: – Nem játszottunk jól, elég kapkodó volt a játék. Többet kellet volna a támadó térfélen a labdát birtokolnunk. Ebben van hiányérzetem, a gyors átmeneteink jól működtek. További sok sikert kívánok a Tiszaújvárosnak.
Vitelki Zoltán: – Könnyen adtuk ezt a győzelmet. Készültünk valamire, ami azonnal borult a mérkőzés elején. A félidőben azt kértem a játékosoktól, hogy nagyobb hittel játszanak. Így is jöttünk ki az öltözőből, elkezdtünk focizni, majd ismét kaptunk egy gólt. Azt a három lehetőséget, ami addig adódott a hazai csapatnak, mind gólra váltották. Nem volt több lehetőségünk utána, el kell ismerni, volt két bravúrja a kapusunknak, de nekünk jóval több lehetőségünk volt a hazai kapu előtt. Ők tudtak három gólt rúgni, nekünk pedig csak egy sikerült.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!