Labdarúgás

2023.08.13. 15:38

A katasztrófától a világlátásig

Labdarúgás: vármegyei I. és II. osztály, 1. forduló.

dr. Varga Zsolt, a vármegyei síposok elöljárója Fotó: ÉM

Néhány szombati gyöngyszem:  

Gesztely – Bőcs 1–0 (1–0)
Gesztely, 400 néző. V.: Tiszóczki (Forgács, Tóth P.).
Zsiga Gyula, Bőcs: – Egy tiszta tizenegyest nem kaptunk meg a második félidő végén. A találkozó végén elbizonytalanodott a játékvezető.

Szirmabesenyő – BTE Felsőzsolca 1–0 (0–0)
Szirmabesenyő, 200 néző. V.: Kujbus (Géresi, Granoviter).
Lasztóczi Péter, Felsőzsolca: – Úgy gondolom a mai mérkőzésre egy olyan játékvezetőt is kaphattunk volna, aki nem a DVTK kupáról érkezik, és a világát nem tudja.

Tiszakeszi – Mályi 0–3 (0–0) 
Tiszakeszi, 60  néző. V.: Szutorcsik (Balázsi, Skarupa)
Borza Csaba, Tiszakeszi: – Katasztrofális játékvezetés! Sárgát nem érő belépő és pirosat ad játékosunknak. Szégyen!
Szeretnénk leiratkozni a játékvezetőről és az 1. sz. asszisztensről.

Mezőcsát – Cserépfalu 4–3 (2–1)
Mezőcsát, 150 néző. V.: Nagy M. (Oscsenda, Szaniszló-Szabó)
Bálint Attila, Cserépfalu: – Az első félidőben a vezetés megszerzése után egy amatőr góllal egyenlített a hazai csapat. A másodiknál a játékvezető nem ítélt sem szögletet, sem kirúgást. A hazaiak elvégezték a szögletet és fordítottak. A kérdés, hogy a sípos hol volt és miért ítélt ezután gólt?

Dr. Varga Zsolt, az MLSZ vármegyei igazgatósága játékvezetői bizottságának elnöke, egykori FIFA-jelvényes asszisztens: – Természetesen minden, az Észak-Magyarországban és a boon.hu portálon megjelent nyilatkozatot elolvasunk és értékelünk, de nem kommentálunk. Ugyanis a meccs utáni szavakat az indulatok és a pillanatnyi idegállapot is gerjesztheti. Amennyiben volt ellenőr, magától értetődően konzultálunk vele, ha nem, akkor pedig minden csatornán keresztül igyekszünk véleményeket gyűjteni az adott játékvezető működéséről és döntéseiről, szükség esetén pedig házon belül teszünk lépéseket. Ismétlem és nyomatékosítom: csak szükség esetén. Ugyanis soha és semmikor nem ígértünk tévedésmentes játékvezetést, mert ilyen a világon sehol nincs.   
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában