Labdarúgás

2023.06.03. 08:00

Marad a kövesdi sikeredző

Kuttor Attilával megegyezett a dél-borsodi klub vezetése, a szakvezető folytatja a munkát.

Kuttor Attilának a júliusban kezdődő bajnokság lesz a hatodik évadja, amelyben a Mezőkövesd Zsóry FC irányítja

Fotó: Kovács Péter

A Mezőkövesd Zsóry FC labdarúgócsapata a 2023/24-es évadban a kilencedik évadját kezdheti a legjobbak között, az élvonalban, a sárga-kékek szakmai munkáját a klub legeredményesebb szakvezetője, Kuttor Attila irányítja. 

Az edzőnek az előttünk álló bajnokság lesz a hatodik olyan szezonja, amelyben a csapat kispadján ül, az eddigi munkássága alatt négy olyan idény volt, amikor az évadzáró meccsen a kövesdi együttes vele érte el végső helyezését. A 9., 4., 6. helyek után néhány hete 7. pozícióban zártak a dél-borsodiak, akik nem mellékesen 2020-ban Magyar Kupa döntősök voltak Kuttor Attila vezetőedzősége alatt. Az 53 éves szakember második kövesdi érájára tavaly szeptember 14-én tért vissza, és sikerrel tartotta bent a csapatot az első osztályban.

– Örömmel jelenthetem be, hogy sikerült megállapodnunk Kuttor Attilával – közölte Tóth László, a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es labdarúgócsapatának szakmai igazgatója. – A tavalyi évadban visszatért szakvezetőnek a hónap végén lejárt volna a kontraktusa, de most megegyeztünk vele, hogy folytatjuk a közös munkát.

A labdarúgóként a hazai élvonalbeli szereplést illetően a mezőnyjátékosok között csúcstartónak számító Kuttor Attila – aki 560 NB I mérkőzésen lépett pályára –, vezetőedzőként 129 élvonalbeli mérkőzésnél tart, amelyek közül 122-t a kövesdi kispad előtt meccselt le. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!