Vármegyei II. osztály Közép csoport

2023.06.10. 21:09

"A mai mérkőzés méltó lezárása egy 15 meccses győzelmi sorozatnak"

Vármegyei II. osztály Közép csoport, 30. forduló:

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Hernádnémeti – Kisgyőr 10-1 (5-0)

Hernádnémeti, 100 néző. V.: Ebergényi.

Hernádnémeti Gyöngyösi M. (Magyar M.) – Szabó Zs. (Hajdú), Lakatos E. (Szendrei), Lipták, Galyas (Rosenthal), Dobos, Smidt, Pálinkás (Horváth A.), Gyurgyánszki, Makó (Juhász), Hídvégi (Gyöngyösi G.). Edző: Gyöngyösi Gábor és Kertész Gábor.

Kisgyőr: Orosz – Galuska, Rontó, Sramkó R., Vadász, Lakatos K., Sós, Vitárius, Váradi, Hutter, Sramkó A. Edző: Prodán Márton.

G.: Gyöngyösi G. (3), Galyas (2), Lipták, Pálinkás, Makó, Horváth A., Rosenthal, ill. Rontó. Jók:  az egész csapat, ill.  Lakatos K. (a mezőny legjobbja) és mindenki. 

Kertész Gábor:  – Először is gratulálok Kisgyőrnek! Sportszerűségből ötösre vizsgáztak 11 emberrel. Lenne mit tanulni egy-két együttesnek a csoportunkból tőlük.  Gratulálok csapatomnak is, hiszen végig tudtunk dominálni a mérkőzésen. Az elmúlt két hét a sajnos a gyászról is szólt, elvesztettük két törzs szurkolónkat: Isten nyugosztalja Hajdú Józsi bácsit és Dobrosi Jani bácsit. Ti már fentről szurkoltok! Végül köszönetet mondunk Hernádnémeti Nagyközség  Önkormányzatának és támogatóinknak, hogy ebben a bizonytalan időszakban is mindenben segítettek.  

Prodán Márton:  – Ezt a játékot 11-en játsszák. Gratulálok azoknak, akik itt voltak és felvették a  túlerővel szemben a játékot. Köszönjük a polgármester úrnak, hogy megteremtette a feltételeket.       

Harsány  – Ónod 6-2 (2-2)

Harsány, 100 néző. V.: Turnyánszki.

Harsány: Bene D. (Resetár D.) – Balogh A., Porkoláb, Lubinszki (Kövesdi), Ungvári, Resetár G. (Horváth M.), Rafael L. (Farkas), Rafael J., Pusztai, Sugár, Nagy G. Edző: Gável András.

Ónod: Baranyi (Szalina G.) – Bácsi, Horváth N., Szalina R. (Gyükér), Csanya, Krajnyák, Balogh M., Fekete, Dolyák D., Szilvási, Szajkó. Edző: Krajnyák Attila.

G.: Ungvári (2), Sugár (2), Resetár G., Rafael J., ill. Csanya, Dolyák D. Jók:  Ungvári, Sugár, Porkoláb, ill. senki. 

Gável András:  –  Köszönjük a szurkolóink biztatását az egész bajnokságra. Nem úgy sikerült a szezon, ahogy szerettem volna, de bízom benne, hogy az ősz jobb lesz. 

Krajnyák Attila:  – Köszönöm mindenkinek, aki valamilyen formában segített, hogy végig csinálhassuk ezt a nem könnyű szezont. Jó játékvezetés. Jó pihenést mindenkinek.   

Mályi  – Emőd 1-6 (0-4) 

Mályi, 50 néző. V.: Hullár. 

Mályi: Kiss G. (Gombaszögi) – Almási (Pál Z.), Merucza K., Fojt (Éles), Merucza A., Csombók (Márkus), Kurucz (Rivnyák), Szakál (Szabó G.), Stumpf, Török (Zámbori), Csík. Csapatvezető: Fojt Péter.

Emőd: Bánhegyi (Besenyei) – Gáll, Petruska, Vörös, Nagy S., Turcsik, Jakab Sz. (Nagy D.), Eperjesi (Stipula), Jakab D. (Kovács K.), Fekete, Bernáth. Edző: Vass László.

G.: Márkus, ill. Turcsik (4), Vörös (2). Jók: Stumpf,  ill. az egész csapat.  

Fojt Péter:  – Köszönjük elnökünk Zámbó Sándor egész éves támogatását. Köszönjük továbbá az önkormányzat segítségét és a játékosok kitartását ebben a nehéz szezonban. Köszönet az  ifisták hozzájárulásáért a meglévő pontjaink megszerzéséhez.    

Fejes Gábor technikai vezető:  – Magabiztos siker a végére. Ma is kiszolgáltuk az értünk szorítókat. Bónuszként elcsíptük a gólkirályi címet is. Gratulálunk Turcsik Tomi!  És persze az egész csapatnak!  Köszönjük szurkolóink biztatását, akik ma is elkísértek bennünket.  Jó pihenést mindenkinek. 

Vatta – Mezőcsát 2-5 (1-2) 

Vatta, 50 néző. V.: Farkas Zs. 

Vatta: Besenyei – Kálmán Z., Kis K, Pusoma (Lakatos), Gellérfi (Teleki), Kerekes, Rafael (K. Tóth), Barta, Kolompár, Szabó A., Bereczki. Edző: Jóner Gábor.

Mezőcsát: Kupcsik – Balázs L., Bubenkó, Nyírcsák (Kemény), Új-Nagy, Lőrincz, Nagy D. (Varga M.), Máté R., Dallos (Sipos), Lovász, Tóth M. Elnök: Kemény Tamás.

G.: Gellérfi, Kis K., ill. Új-Nagy (3 - egyik 11-es), Kemény (2).  Jók: az egész csapat, ill. mindenki.

Jóner Gábor:  – Fiatal és kiváló csapat ellen felvállaltuk a játékunkat. Ellenfelünk győzelme megérdemelt, mindemellett az egész szezonban nyújtott teljesítményért csapatomnak is jár a dicséret.  Köszönjük az önkormányzat egész éves támogatását és a Polgárőr Egyesület segítségét. 

Kemény Tamás:  – A mai mérkőzés méltó lezárása egy 15 meccses győzelmi sorozatnak, amit sikerült megfejelnünk egy Magyar Kupa országos főtáblára jutással. Külön öröm, hogy Új-Nagy Bence második lett a góllövő listán. Köszönjük játékosaink és a stábunk egész éves kemény és kitartó munkáját valamint a szponzoraink támogatását, akik nélkül nem sikerült volna ilyen eredmény elérni. Azt gondolom már jól látható egyesületünk fejlődése  az elmúlt 3 év alatt és elég magasra tettük a mércét az utánunk következőknek. Hajrá Mezőcsát!  

Hejőpapi – Bogács 1-4 (0-0) 

Mezőkövesdi tűzoltó sporttelep, 25 néző. V.: Fotiu.

Hejőpapi: Hegedüs – Benőcs, Nótár, Botos, Kiss Zs., Szűcs, Németh G. (Jámbor), Kiss T., Takács, Nagy I., Surányi (Kuru). Edző: Németh Károly.

Bogács: Balogh Z. – Domján (Szabó L.), Czeglédi, Pap M. (Kalmár), Salavári, Stefanecz (Nagy A.), Kovács I., Varga P., Gáspár T., Egyed (Nagy D.), Pap K. Edző: Czeglédi Márk.

G.: Nótár, ill. Kovács I., Varga P., Salavári, Domján. Jók: senki, ill. az egész csapat.   

Németh Károly:  – Köszönjük Hejőpapi Önkormányzatának egész éves támogatását, a Mezőkövesd SE-nek a pálya bérbeadását és köszönöm a játékosok egész éves munkáját. Sajnos ez az év nem úgy sikerült, ahogy elterveztük. Jövőre jobb lesz! Gratulálok a  Bogács győzelméhez. Jó játékvezetés.  Hajrá Papi!

Czeglédi Márk:  – Jó szájízzel tudtuk befejezni a bajnokságot. Szebb sikereket  kívánunk Hejőpapinak. Köszönjük a RO-LY BAU KFT, a Gyógyfürdő és az Önkormányzat támogatását és segítségét. Külön köszönjük az Önkormányzatnak a kisbuszt.    

A Sajószöged  – Cserépfalu és a  Tiszakeszi – Bükkábrány  mérkőzések elmaradtak, mert a vendégcsapatok létszám problémára hivatkozva lemondták a meccseket. 

A Bükkzsérc – Kesznyéten találkozó pedig azért maradt el, mert a hazai (!) csapat nem tudott kiállni! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!