Labdarúgás

2023.06.24. 14:34

A kemény munka mindig meghozza a gyümölcsét

Szerencs polgármesterétől nagyobb sportbarát tisztségviselő aligha akad vármegyénkben.

Nyiri Tibornak soha nem kell „udvarolni”: ha a diák-, a szabadidős-, vagy éppen látványműfajok kerülnek szóba, a Hegyalja kapujának nevezett település első embere szó szerint ugrik – így talán az sem véletlen, hogy a Szerencs Város Sportegyesülete (SZVSE) elnökeként is igyekszik előmozdítani a klub ügyeit.

Kezdjük a vármegyei II. osztályú labdarúgó csapatukkal. A társaság kihozta magából azt, amit elvártak?

- A fiúk az ötödik helyet harcolták ki a Kelet csoportban. A rajt előtt nagyjából erre számítottunk, eredményük tehát reális, ezért elfogadjuk. Bár megjegyzem, hogy volt öt-hat sérültünk, részben azért, mert a sporttársak nem kellően védték játékosainkat, de szó sem lehet arról, hogy a síposok nyakába varrjam a dobogóról való lecsúszásunkat. Mi nem vettünk senkit azért, hogy érmes fokozaton végezzünk. Büszkén mondhatom még, hogy a tavalyi második helyezés után az egyesület történetében először idén megyei bajnoki címet nyert U19 labdarúgó csapatunk.

A teljes interjú az Észak-Magyarország ingyenes mellékleteként hamarosan megjelenő Sportmagazinban olvashatják.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!