Labdarúgás, DVTK

2023.05.14. 20:18

Érem- és kupa átadó

A bajnoki ünneplést, fiesztát az égi áldás kísérte.

Bajnokcsapat!

Fotó: Ádám János

A DVTK – ETO FC Győr (3-1) NB II-es labdarúgó mérkőzés után a küzdelemsorozat győztesének járó kupát, valamint az aranyozott érmeket a Magyar Labdarúgó Szövetség részéről a szervezet felügyelő bizottságának elnöke, Kecskés László adta át, a sebtiben összeszerelt dobogón, zuhogó esőben.

Előbb a játékosokat szólították a pódiumra, betűrendben, és ez emelvényen mindenkinek a nyakába került az arany.

A DVTK NB II-es labdarúgócsapatának jelenlegi keretéből az alábbiak kaptak medált: Branislav Danilovic, Senkó Zsombor, Bánhegyi Bogdán, Szatmári Csaba, Bokros Szilárd, Bárdos Bence, Csizmaz István, Szűcs Kornél, Medgyes Sinan, Viczián Ádám, Farkas Dániel, Bertus Lajos, Lőrinczy Attila, Bényei Ágoston, Koman Vladimir, Holdampf Gergő, Radics Márton, Illés Bálint, Cseke Benjámin, Eppel Márton, Lukács Dániel, Jurek Gábor, Gera Dániel, Könyves Norbert, Jérémie Obounet.


(A mostani évad során a DVTK keretének tagja volt még a már távozott Póser Dániel, Hegedűs János, Mrva Patrik, Kotula Máté, Oláh Bálint, Vajda Botond, Szőke Adrián és Papp Marcell, ők nem léptek színpadra, ahogy a jelenlegi keret négy taja sem, akik egyáltalán nem, vagy csak nagyon keveset játszottak ebben az évadban, nevezetesen Vincze Dániel, Benkő Péter, Ferencsik Bálint, Yevhen Leshchynskyi).


A DVTK szakmai stábja, illetve a klub részéről érmet vehetett át: Kuznyecov Szergej (vezetőedző), Dmytro Parkhomenko (másodedző), Petar Milcanovic (erőnléti edző), Tuska János (kapusedző), Dobó László (felkészítő edző), Póti Krisztián (videó elemző), dr. Csákányi István (orvos), dr. Németh Zoltán (orvos), Nagy Márton (masszőr), Vígh Márton (masszőr), Erdélyi Péter (korrektív tréner), Hegedűs Bence (technikai vezető), Gácsi Péter (felszerelés menedzser), Bajusz Endre (szakmai vezető), Sántha Gergely (ügyvezető), Magyar Mátyás (tulajdonosi képviselő).

Az emelvényre szólítottak nem sokkal később a kupát is átvették, majd a magasba emelték, a több mint tízezer néző nagy örömére, konfetti eső közben, a VIP lelátóval szemben.

Aztán néhány csapatfotó után a játékosok elindultak körbe a stadionban, hogy megköszönjék a szurkolóknak az egész éves biztatást, majd a séta végén az ultra szektor előtt álltak meg, és közös énekléssel folytatódott az ünnep. Amikor kiürült a stadion, a játékosok a kupával egyéni emlékképek készítésére jöttek vissza a gyepre, aztán az öltözői fieszta után, még a stadion melletti zenei színpadon volt jelenésük – a hétfőbe húzó bajnokavató egy korai szakaszában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!