Női kispályás foci

2023.05.13. 11:34

Bajnok lett a Hernádnémeti

Fotó: matimix

Egy - a 10. fordulóban elmaradt - mérkőzést pótoltak pénteken a megyei női csökkentett pályaméretű (kispályás) labdarúgó bajnokságban. Ezen a találkozón eldőlt, hogy a hátralevő mérkőzések eredményeitől függetlenül megnyerte a bajnokságot a vendégcsapat. 

Tiszafüred  – Hernádnémeti 2-4 (0-4) 

Tiszafüred, 40 néző. V.: Dobó S.  

Tiszafüred: Juhászné – Szőke, Szincsák, Farkas, Herczeg, Csatóné. Cs: Zimányné, Gacsal, Gyulainé. Edző: Bóza László.

Hernádnémeti:  Sinka – Balázs, Batári,  Hegedüs, Sugár, Pányi. Cs: Szabó, Tóth, Petrovics, Koseczki. Edző: Gyöngyösi Gábor.

G.: Gyulainé, Herczeg (büntető), ill. Pányi (2), Balázs, Hegedüs.  Jók: Szincsák (a mezőny legjobbja) és a ez egész csapat, ill. az egész csapat.

Bóza László Először is gratulálok a vendégcsapatnak a bajnoki címhez. Abszolút megérdemelten nyerték meg a bajnokságot.

Ami a mi csapatunkat illeti, rendkívül büszke vagyok rájuk, ugyanis a bajnokcsapat ellen megnyerték a második félidőt és gólt sem kaptak. Ez tavasszal senkinek sem sikerült még a magasan legjobb csapat ellen a bajnokságban. Hajrá Füred!

Gyöngyösi Gábor: – A mai meccsen tudtuk, hogy meg kell majd küzdenünk a 3 pontért. Az első félidőben eldöntöttük a mérkőzést, a másodikban a hazaiaknál nagyobb volt a lelkesedés. Volt rajtunk még teher, de ma bebiztosítottuk a bajnoki címet. További sok sikert a Tiszafürednek!  Gratulálok Lányok, büszke vagyok rátok! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!