Labdarúgó vármegyei II. osztály Keleti csoport

2023.04.04. 10:05

,,Cirkusz" Mádon: a barátság, az egészség és az idegrendszer

Kifakadt és különös szavakat mondott a bajnoki meccsük után a hegyaljaiak szakvezetője.

A Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei II. osztály Keleti csoportja 20. fordulójának keretében játszották a Garadna-TSC – Mádi FC találkozót, amelyen az eddig nyeretlen hazaiak 3–2-es félidő után 7–2-re győztek.

Rossz irányba mennek

Az összecsapás után ezt nyilatkozta Szűcs Ádám, a boráról is híres település csapatának edzője:

Ha ez így fog menni, akkor rámegy a barátságunk, az egészségünk, de legfőképp az idegrendszerünk.

Megkerestük a trénert és azt kértük tőle, hogy keserűségét fejtse ki bővebben.

– Nehéz helyzetben vagyunk – kezdte Szűcs Ádám, majd így folytatta: – A szokásos megyei kettes összetevők egyre rosszabb irányba tolják a szekerünket. A játékosok több helyről járnak, van, aki tanul, mások dolgoznak, a „harmadikok” csak a hét végén állnak rendelkezésünkre, de ekkor sem mindig, hiszen például a vendéglátásban ügyködnek. Ebben a műfajban pedig a szombat és a vasárnap sem pihenőidő, éppen ellenkezőleg, a hétvégére esik a roham. Vagyis ott tartunk, hogy mindenkinek minden fontosabb és ennek tudatában utazunk a meccsekre, vagy fogadjuk éppen aktuális ellenfelünket. A csapaton belüli, egymáshoz való és kellő mértékű hozzáállás nélkül semmit nem érhetünk el, szóval a házon belüli fegyelmünkön nyomban változtatnunk kell. Ez az első lépcsőfok, amelyet, ha megmászunk, jöhet a többi.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!