Kosárlabda

2023.04.08. 12:54

A fémtraverz takarta be a meccsképet

Egy kis plusz látnivaló is belekerült a mindigtvgo kosárlabda meccs élő közvetítésébe.

Pénteki pályakép Győrből

Több mint száz diósgyőri drukker tekintette meg élőben, a helyszínen a Serco UNI Győr – DVTK-Hun-Therm mérkőzést, amelyet a női kosárlabda NB I rájátszásának keretében, a két nyert mérkőzésig tartó elődöntő első találkozójaként rendeztek meg Győrben, pénteken délután. A remek színvonalú összecsapást, az egylabdás meccset a hazai gárda nyerte, 100-97-re, ám a bajnoki egyes részleteit nem láthatták azok, akik a mindigtvgo fizetős élő internetes tévés közvetítésén keresztül szerették volna követni az összecsapás alakulását.

Ugyanis az élő képet adó kamera látószögébe egy vízszintes fém traverz belógott, és ez kitakarta a pálya egy részét. Az ezzel kapcsolatos előfizetői reakciókra reagálva a győri klub a meccs közben, facebook oldalára ezt az üzenetet tette ki: ,,Köszönjük a sok üzenetet, sajnos közvetítésben látható problémát mi is észrevettük már a délután folyamán, de szakember hiányában nem sikerült orvosolni!”

Hogy kinek lett volna dolga a fém traverzet eltávolítani, egyelőre nem tisztázott, a hírek szerint az okozta a ,,képzavart”, hogy a csarnokban nemrégiben megtartott rendezvény után nem szerelték le a műtárgyat.

Az esettel kapcsolatban a mindigtvgo-hoz fordultunk, arra keresve választ, hogy mi volt az oka annak, hogy az előfizetők nem a teljes meccset láthatták, illetve, hogy kapnak-e emiatt valamilyen kompenzációt, illetve arról is érdeklődtünk, hogy a győriek következő hazai meccséig kikerülhet-e a képből, a kamera látószögéből a fém traverz. A választ, megérkezése után közzé tesszük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!