Kosárlabda

2023.04.26. 12:25

Énekelt a kosármeccsen a diósgyőriek technikusa

Világszámot adott elő Szabó István a DVTK Arénában rendezett összecsapást követően

Miután véget ért a DVTK-Hun-Therm – Atomerőmű KSC Szekszárd NB I-es női, harmadik helyért rendezett mérkőzés, a mintegy ezerháromszáz szurkoló arra lett figyelmes, hogy a piros-fehérek technikai vezetője mikrofont ragadott és rázendített.

Fesztiválokon is fellépett

– Ezúttal nem beszéltünk meg előre semmit – mondta a diósgyőriek zenei műveltségéről és remek hangjáról, továbbá előadói képességéről híres Pistikéje, majd hozzátette: – A pillanatnyi csendben arra lettem figyelmes, hogy szóltak a játékosaink, akik arra kértek, hogy a bronzérmünk örömére zendítsek rá. Ám legyen, gondoltam és a Vadnak születtünk című világszámot adtam elő talán világszínvonalon. Legalábbis így éreztem, mert nagyjából akkora tapsot sepertem be, mint a lányok a pályán, miután legyűrték ellenfelüket.

Szabó István elmondta, hogy a Steppenwolf amerikai rockegyüttes híres dalát sokszor énekelte már és a nótával rendre sikert aratott. Ami pedig a funkcionáriust illeti: sokan tudják róla, hogy régebben zenekarozott, több hazai és külföldi fesztiválon is fellépett. Saját környezetében például a Kocsonyafesztivál egyik előadójaként érdemelte ki a nagyérdemű elismerését, továbbá az érdeklődők elé lépett a miskolci Grizzly pubban.

Arra a kérdésre, hogy mikor hallhatjuk legközelebb, a kosaras hölgyek elöljárója nevetve így felelt:
– Alkalom szüli a tolvajt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!