Röplabda

2023.02.27. 08:00

Formahanyatlás, vagy ennyit engedtek?

A röplabda NB I-ben a MEAFC férfi-, és a DVTK női csapata is simán győzött.

ÉM

Bagó László vezetőedző

Fotó: Ádám János

Röplabda: NB I. Liga

Férfi röplabda NB I. Liga középszakasz, felsőház, 5. forduló

MEAFC-Miskolc – Dunaújvárosi KSE 3:0 (18, 20, 19)

Miskolc, Egyetemi Körcsarnok, 120 néző. V.: Csizmarik, Suba.

MEAFC-Miskolc: McLaughlin, Kozsla, Komlósi, Kovács Z., Csizmadia, Árva. Csere: Karóczi (liberó), Simkó, Szabó P., Kapusi. Edző: Bagó László.

Bagó László: – A legutóbbi három hazai mérkőzésünket – amelyeken szoros eredményeket vártunk –, úgy nyertük 3:0-ra, hogy az ellenfelek rendre tudásuk alatt játszottak. Nem tudom egyelőre eldönteni, hogy ezek a sima meccsek a riválisok formahanyatlásai miatt történtek, vagy azért mert ennyit engedtünk nekik. Nem dőlhetünk hátra, Szegeden is nyerni szeretnénk az utolsó meccsen, ráadásul a java a középszakasz után kezdődik.

Női röplabda NB I. Liga, 15. forduló

DSZC-Eötvös DSE – Diósgyőri VTK 0:3 (-20, -22, -18)

Debrecen, 65 néző. V.: Rácz, Villás.

DVTK: Tóth Cs., Kiss E., Vajdová, Hollósi, Tosic, Egri. Csere: Kundrák (liberó), Lóczi (liberó), Kalmár, Bátori, Németh B., Kovács L. Edző: Németh Szabolcs.

Németh Szabolcs: – Bár az eredmény 3-0, a szetteken belül azért nem volt olyan egyszerű. A felvezetőben is jeleztem, nem volt ideális a felkészülésünk, nem tudtunk teljes kerettel edzeni. De mindettől függetlenül ez volt az a meccs, amikor lehetőséget adtam minden játékosnak. Amit kellett hoztuk, dolgozunk tovább.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!