Vízilabda

2022.12.17. 20:17

Elvitték a pontokat a hevesiek (fotókkal)

Hazai meccset játszott a szombaton az MVLC a férfi vízilabda OB I-ben.

MVLC vs. Eger

Fotó: Ádám János

Az első negyedben mindössze egy gólt tudtak dobni a házigazdák (Várkonyi), a vendég egriek hármat is, így két góllal jobban álltak az első nyolc percet követően. A második felvonásban sokáig csak lövésig, helyzetekig jutottak a felek, és szabálytalanság is viszonylag sok volt. Akadozott a házigazda támadásban, az Eger ugyanakkor a fórjait jól használta ki. A nagyszünetig 1-6-os állás alakult ki, vagyis már ekkor nagyon közel kerültek a sikerhez a vendégek.

A harmadik menetben sem változott a meccs képe, az egriek jobban, pontosabban, gólra törőbben pólóztak, így a tízet is elérték (1-10).

Az utolsó felvonásban érdemben nem tudott változtatni a helyzetén a hazai együttes, így aztán biztos hevesi siker született.

PannErgy-Miskolci VLC – Tigra-ZF-Eger 5-13 (1-3, 0-3, 1-4, 3-3)

Gólszerző: Várkonyi (2), Brkic (1), Krasznai (1), Smitula (1), illetve Gólya (3), Murisic (2), Szalai (2), Kovács G. (1), Baksa (1), Krijestorac (1), Klár (1), Rádli (1), Lőrincz (1).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában