DVTK-Vita Gym Muaythai Klub

2022.09.03. 16:00

Vadregényes tréningek, névnappal, tábortűzzel

Három nap alatt öt erdei foglalkozást tartottak a diósgyőri harcosok.

KT

A diósgyőri ketrecharcosok Bükkszentkereszten | Fotó: Olvasónktól

Szeretik a változatosságot a DVTK-Vita Gym Muaythai Klub tagjai, akik mindig örülnek, ha kimozdulhatnak az Újgyőri főtéren lévő termükből. 

– A közelmúltban úgy gondoltuk, hogy egy hétvégére kiruccanunk a vadregényes Bükkszentkeresztre – mondta Jászka Krisztián, a diósgyőriek vezetőedzője, majd hozzátette: – Létszámunk folyamatosan változott, mert a lányok és fiúk egymást váltva jöttek és mentek. Korábban is próbálkoztunk már azzal, hogy valahol tető alá hozunk rövid, városon kívüli felkészülést, és ezek sikerén felbuzdulva felköltöztünk a csoda szép faluba. Kibéreltünk egy panziót, ellátásunkról pedig a helyi éttermesek gondoskodtak. Az őszi feladatainkra koncentráltunk, kemény munkát végeztünk, hiszen szeretnénk helytállni a ránk váró két fontos hazai viadalon: a felnőtt és a junior, valamint az ­utánpótlás magyar bajnokságon is. 

A szakvezető különlegességekről is beszámolt: 

– Több versenyzőnknek az alapozás idejére esett a név- és születésnapja, ezért úgy határoztunk, hogy tábortűz keretében köszöntjük fel őket. A hangulatos rendezvény elnyerte az ünnepeltek és a jelenlévők tetszését, így letettük a nagy esküt: máskor is csinálunk ilyen összejövetelt.

(A borítóképen: A diósgyőri ketrecharcosok Bükkszentkereszten | Fotó: Olvasónktól)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!