Labdarúgó NB III

2022.09.28. 19:07

„A foci büntetett és még kaptunk kettőt”

Labdarúgó NB III szerdai eredmények.

Fotó: Ádám János

Füzesgyarmati SK – Putnok FC 3-1 (2-0)

Füzesgyarmat, 150 néző. V.: Kakuk.

Füzesgyarmat: Fildan – Raducu (Urbanowski), Kis Sz., Achim Á., Cigan (Szabó B.), Kiss G. (Virág), Oltean (Bódis), Toca, Popescu (Orovecz), Achim S., Pataki. Edző: Szabados Tamás.

Putnok FC: Pápai – Sághy (Csutora), Nagy Zs., Sramkó, Nemes, Buda (Petrecsko), Csiki, Vajda (Komári), Dobrovolszki (Juhos), Fülöp (Gellén), Galacs. Edző: Szala Ákos.

G.: Kiss G. (2), Popescu, ill. Nagy Zs. Jók: Kiss G. (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. Sramkó.

Boros Tibor, elnök: – A mai mérkőzésre is megtaláltuk a motivációt, és az akarati tényezőket, és így a helyzetkihasználásunknak köszönhetően fölé tudtunk kerekedni egy igen komoly játékot képviselő ellenfél fölé.

Szala Ákos: – Gratulálok a Füzesgyarmat csapatának. Azt kaptuk tőlük, amit vártunk. Ennek ellenére sikerült megverni magunkat.

 

Kisvárda Master Good tartalék – Diósgyőri VTK tartalék 2-0 (0-0)

Kisvárda, 150 néző. V.: Szabó P.

Kisvárda Master Good tartalék: Perehanec – Avetisjan, Králik (Kobeliash), Rubus, Sikorszki, Bíró R. (Honcsar), Szőr, Nagy M. K. (Simon M.), Kirjuhin, Czérna (Bielalov), Heles (Gritsu). Megbízott edző: Csáki Róbert.

DVTK tartalék: Sándor K. – Oláh B. (Balázs P.), Mrva, Demeter (Silimon), Kundrák G., Vajda B., Bencsik (Ferencsik), Illés B., Fekete V. (Balázsi), Molnár R., Vincze D. (Peisser). Vezetőedző: Vincze Richárd.

G.: Simon M., Avetisjan. Jók: Czérna, Rubus, Avetisyan, ill. Mrva, Becsík, Balázsi L.

Csáki Róbert: – Tompán, fásultan kezdtük a mérkőzést, pontatlanok voltak a passzok, és a letámadás sem működött úgy, ahogy szerettük volna. A szünetben rendeztük a sorokat, cseréink jól szálltak be a mérkőzésbe, és nekik is köszönhetően, szép gólokat szerezve teljesen megérdemelt győzelmet arattunk.

Vincze Richárd: – Az első félidőben kiegyenlített volt a játék, helyzetet egyik csapat sem tudott kialakítani. A második játékrész elején sajnos ziccert hibáztunk, ami az egyik fordulópontnak bizonyult. Néhány perccel ezután ugyanis a Várda megszerezte a vezetést. Ezután nagyon elbizonytalanodtunk, ami ahhoz vezetett, hogy a hazaiak teljesen átvették az irányítást, nem tudtuk megtartani a labdát, kapkodtunk, ez pedig magával hozta a második kapott gólt.

 

Termálfürdő FC Tiszaújváros – Facultas-Tiszafüredi VSE 1-4 (1-2)

Tiszaújváros, 100 néző. V.: Leél-Őssy.

Termálfürdő FC Tiszaújváros: Galambvári – Kundrák (Jacsó), Tóth B., Vitelki (Kiss B.), Tóth S. (Bocsi), Géringer (Bussy), Lőrincz, Nagy D., Nagy P., Páll (Erős), Valkay. Edző: Vitelki Zoltán.

Tiszafüred: Tajti B. – Karika (Csábi, Pintér), Fehér Zs., Baranyi (Kertész), Szövetes, Barzsó, Földi (Kalóz), Tomola, Tóth D., Szabó V., Barna V. Edző: Dorcsák Zoltán.

G.: Tóth B., ill. Tóth D., Baranyi, Kertész, Tomola. Jók: senki, ill. Szabó V., Barzsó, Tomola, Baranyi.

Vitelki Zoltán: – Négy perc alatt két gólt kapunk a mérkőzés elején, ez nagyon rossz érzés, és nagyon nagy lélektani hátrány. Visszajövünk a meccsbe, már az első félidőben, fordíthattunk volna. Több lehetőségünk volt, abból csak egy gólt tudtunk szerezni. Sokat tettünk az egyenlítésért, de nem tudtunk még egy gólt szerezni, a foci büntetett és még kaptunk kettőt. Hogy milyen volt a meccs? Ilyen. Mi támadtunk, ők rúgták a gólokat. Majd megfordul ez egyszer.

Dorcsák Zoltán: – A két korai gólunk meghatározta a mérkőzést. Utána végig bíztunk abban, hogy ülni fognak a kontráink.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!