Labdarúgás NB III Keleti csoport

2022.08.21. 20:59

„A tervünket néhány perc után áthúzta egy buta tizenegyes”

A labdarúgás NB III Keleti csoport, 5. forduló eredményei.

ÉM

Diósgyőri VTK tartalék vs. BVSC-Zugló

Fotó: Marosréti Ervin

Diósgyőri VTK tartalék – BVSC-Zugló 0-2 (0-1)

Diósgyőr, 200 néző. V. Takács Á.

Diósgyőri VTK tartalék: Bánhegyi – Oláh Balázs, Ivánka, Mrva, Demeter (Gulyás), Ferencsik (Peisser), Szűcs K. (Fülöp L.), Balázsi L., Illés B., Vincze (Hetyei), Molnár R. (Fercsák). Edző: Zsivoczky Gyula.

BVSC-Zugló: Kovács B. – Nagy J. (Májer), Szalánszki, Szilágyi, Kelemen P. (Tóth Keve), Tóth L. (Reiziner), Benkő-Bíró, Tamási Zs. (Fisli), Balogh M., Tóth Kristóf, Ciceu (Zöld). Vezetőedző: Urbán Flórián.

Gólszerző: Tamási Zs. (11-esből), Szalánszki. Jók: Jók: Ivánka, Mrva, ill. Tamási Zs., Szalánszki. Szilágyi.

Zsivoczky Gyula: – Jelenleg ennyi van a csapatban, ennyit tudunk kihozni a játékunkból. A szervezett védőmunka mellett a kontratámadásokra építettünk, de ezt a tervünket néhány perc után áthúzta egy buta tizenegyes. Az ellenfél ebből a lehetőségből előnyt szerzett, ezután viszont mezőnyben partiban voltunk a BVSC-vel. A fordulás után támadásokat vezettünk, domináltunk, de a tizenhatoson belüli játékunkat tovább kell fejleszteni. A gól és a rutin hiányzott a játékunkból, az utóbbit meg kell szerezni, ami idő kérdése. A tapasztaltabb csapat az adódó helyzeteit kihasználta és megnyerte a mérkőzést. Gratulálunk nekik.

Urbán Flórián: – A DVTK tartalék a stabil védekezésre és a gyors kontrákra alapozott, csakúgy, mint a korábbi mérkőzésén. Megnéztük az ellenfelet, mégis megleptek bennünket, mert amikor visszaálltunk, nagyszerű támadásokat vezettek. Egy tizenegyesből megszereztük a vezetést, de összességében kiegyenlített volt a mérkőzés. A fordulás után nagy helyzete nem volt az ellenfélnek, de szép támadásokat így is vezettek. Éppen ezért voltak nehézségeink, ám a cserékkel stabilizáltuk a játékunkat, és a végén bebiztosítottuk a győzelmünket.

 

Békéscsaba 1912 Előre tartalék – Termálfürdő FC Tiszaújváros 1-5 (1-4)

Békéscsaba, 100 néző. V.: Szabó P.

Békéscsaba 1912 Előre tartalék: Tóth A. – Trescsula, Pap, Balla, Cservenák (Boros), Bor, Bónus, Babinyecz, Szabó Zs., Mágocsi (Rajsli), Szalai. Edző: Nagy Sándor.

Termálfürdő FC Tiszaújváros: Tóth Cs. – Kundrák (Illés D.), Gelsi, Bussy (Gönczi), Vitelki B. (Sebestyén), Tóth S., Lőrincz, Páll (Kiss B.), Nagy D. (Erős), Nagy P., Valkay. Edző: Vitelki Zoltán.

G.: Pap, ill. Páll (2), Nagy D. (2, egyet 11-esből), Vitelki B. Jók: Bor, Balla, Szalai, ill. az egész csapat.

Nagy Sándor: – Ma nagyon tartalékosan tudtunk kiállni. Készültünk a vendégek pontrúgásaira, de ennek ellenére az első félidőben 3 gólt is ilyen szituációból kaptunk. Szünet után más felfogásban játszottunk, de nem tudtuk szorosabbá tenni az eredményt. Dolgozunk tovább, gratulálok a Tiszaújvárosnak.

Vitelki Zoltán: – Már a szerdai mérkőzés után is azt beszéltük a csapattal, hogy labdabirtoklásban kell fejlődnünk, hiszen, ahogy Sisa Tibor tanár úr mondaná: ha a labda nálunk van, akkor nincs az ellenfélnél. Ebben ma óriásit léptünk előre. Uraltuk a játékot, szép gólokat szereztünk, megérdemelten visszük haza a 3 pontot.

Putnok FC – BKV Előre 2-1 (1-1)

Putnok, 200 néző. V.: Szigetvári.

Putnok FC: Pápai – Gelén, Sághy, Galacs (Fülöp K.), Nagy Zs. (Veress), Buda, Csiki, Szics (Nádimov), Vajda, Dobrovolszki, Juhos (Sramkó). Edző: Szala Ákos.

BKV Előre: Horváth G. – Zoboki (Kőrösi), Forgács, Szabó N., Kubó, Szabó Á., Csanálosi (Girán), Fördős (Benke), Tóth Sz., Gyurkó (Mile), Tóth D. Edző: Albert Flórián.

G.: Nagy Zs., Dobrovolszki, ill. Tóth Sz. Kiállítva: Szabó N. (7.). Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.

Szala Ákos: – A kiállítás borította a mérkőzés tervünket, át kellett álljunk egy teljesen más játékra, ami nem volt könnyű. Nehezen alakítottunk ki helyzeteket, és amikor sikerült, több ziccert is elrontottunk. A félidőben türelemre intettem a játékosokat, akik végig bíztak magukban, és a hajrában megszereztük a győztes találatot. Gratulálok a csapatnak.

Albert Flórián: – Inkább nem nyilatkozok, mert valakit megbántanék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!