Megyei II.

2022.04.15. 20:54

„Sajnálom a csapatomat, mert ma nem érdemeltünk vereséget”

A megyei II. osztály Közép csoportjának 22. fordulójában egy mérkőzést játszottak pénteken.

Mező László

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Fotó: Shutterstock

Bogács – Hernádnémeti 1-0 (1-0) 

Bogács, 100 néző. V.: Oláh.

Bogács: Balogh Z. – Pap M. (Kis G.), Stefanecz, Kovács I. (Pál L.), Papp G. (Domján), Varga P., Salavári (Gáspár T.), Csörgő, Kalmár (Egyed), Gyenge, Papp K. Edző: Czeglédi Márk.

Hernádnémeti: Gyöngyösi M. – Kovács Á. (Barcsa), Lipták, Makó (Kertész N.), Gyöngyösi G., Gyurgyánszki, Veres (Koppány), Kertész G., Pálinkás, Orosz (Szabó Zs.), Novotny. Edző: Hideg László.

G.: Stefanecz (11-esből). Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat. Ifi: 3-1.

Czeglédi Márk: – Az elején a kimaradt helyzetek mindkét oldalon egy küzdelmes mérkőzést hoztak. A második félidőben mezőnybe ment a küzdelem, egyik kapu sem volt veszélyben. A 11-esnél az a szabály, hogy a rúgásig a kapusnak a vonalon kell maradni. Mivel előre lépett így jogosan rúgatták újra. További sok sikert a jól játszó ellenfélnek.

Hideg László: – Sajnálom a csapatomat, mert ma nem érdemeltünk vereséget. A mérkőzés alapján rászolgáltunk volna legalább az egy pontra, de a kivédett 11-es újra rúgatása - ami inkorrekt volt a játékvezető részéről - megpecsételte a sorsunkat. Úgy gondolom, mindent elmond a rengeteg sárga lap!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!