Labdarúgás: női NB I.

2022.04.25. 12:29

Döntetlen a Diósgyőri VTK-ETO FC Győr meccsen

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában a győrieket fogadták a diósgyőri lányok.

Molnár István

Diósgyőri VTK – ETO FC Győr 3–3 (1–0)

Diósgyőr, 100 néző. V.: Bálint.

DVTK: Schildkraut – Somogyi, Geréd, Jáhn, Boros, Vig (Mikó), Balázs, Sain, Sandu (Havasi), Barker, Bradic (Voila). Vezetőedző: Bém Gábor.

ETO FC Győr: Samson – Öreg, Kovács L., Nagy F., Savanya, Süle, Rácz Zs., Luijks (Oláh), Cameron, Vida (Nagy L.), Németh L. Szakmai vezető: Dörnyei Balázs.

Gólszerző: Balázs, Bradic, Barker, ill. Cameron, Vida, Rácz Zs. (11-esből).

Bém Gábor: – Gratulálok a játékosaimnak, akik a mai mérkőzésen mindent megtettek a sikerért. Azt gondolom, hogy az ország egyik legjobban menedzselt csapatának nem kellene ennyi segítséget nyújtani.

Dörnyei Balázs: – Nagyon érdekes mérkőzésen vagyunk túl, régóta foglalkozom női labdarúgással, de ilyen meccset még nem láttam. Igazából a gólon kívül a Diósgyőrnek gólszerzési lehetősége az első félidőben nem volt. A második félidőben, 3–1-es vezetésünk után két egészen elképesztő góllal egyenlíteni tudtak, nagyrészt egyéni hibákból, olyan területeken, ahol egyáltalán nem vártuk. Gyakorlatilag a hazaiak helyzet nélkül rúgtak három gólt, amihez mi is kellettünk. Idegenben három szép rúgott góllal le kellett volna hoznunk ezt a meccset.

Nézze meg a videónkat is!

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon.

(A borítóképen: Döntetlen lett a meccs. Fotó: Kozma István)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!