DVTK

2022.02.23. 17:58

Branislav Danilović szerződést hosszabbított

Szerződést hosszabbított a DVTK és kapusa, Branislav Danilović, aki így továbbra is Diósgyőrben folytatja pályafutását - tájékoztatott honlapján a dvtk.eu.

Branislav Danilović az élvonalban 35 mérkőzésen védte a DVTK kapuját (ebből nyolcszor kapott gól nélkül), míg a Merkantil Bank Ligában eddig egyszer kapott lehetőséget (a Siófok ellen több bravúrt bemutatva nem kapott gólt).

 

- Amikor 2019-ben Diósgyőrbe érkeztem, hittem benne, hogy olyan teljesítményt tudok nyújtani, aminek köszönhetően sokáig a DVTK játékosa leszek. Ezért örülök, hogy újabb szerződést írtam alá, és továbbra is a DVTK játékosa leszek - mondta Branislav Danilović. - Az első pillanattól otthon éreztem magam Miskolcon, ami azóta sem változott. A jó hangulathoz hozzátartozik, hogy érezzük a szurkolók támogatását, és azt is, hogy a városban mindenki bízik a feljutásban, valamint a bajnoki cím megszerzésében. 

 

A gerincműtétet követően már jó ideje teljesen egészséges vagyok, és teljes értékű munkát végzek. Minden nap azért dolgozom keményen, hogy amikor ismét megkapom a lehetőséget, akkor maximális teljesítményt tudjak nyújtani a DVTK kapujában. 

 

- Mivel jól ismerjük Branislav Danilović képességeit, türelmesek voltunk vele, miközben gerincműtétje után lábadozott. Mostanra teljesen felépült, ezért tárgyalásokba kezdtünk a közös folytatásról, ami eredményre vezetett - tájékoztatott Benczés Miklós sportigazgató. - Póser Dániel remek teljesítményt nyújt a kapuban, de Branislav Danilović korábbi teljesítményével, edzésmunkájával, valamint a felépülését követő eddigi egyetlen beugrásával kiérdemelte a szerződéshosszabbítást. Nagy versenyt várok tőlük a kezdőcsapatba kerülésért, ami mindkettőjüket a legjobb teljesítményre sarkallja, és ennek a csapat lehet az igazi nyertese.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!