Diósgyőri VTK

2021.12.01. 17:00

DVTK-kosármeccsek új időpontokban

A DVTK női kosarasok mindkét e heti meccsének a kezdése megváltozott.

A Diósgyőri VTK női kosárlabdacsapata három mérkőzésének a kezdési időpontja is megváltozott. Ezen a héten csütörtökön, az Európa-kupában a korábban tervezettnél fél órával hamarabb, vagyis 18.00-tól fogadják a diósgyőri csarnokban, az F csoport 6. fordulójában a török Orman Genclik együttesét. Ennek a találkozónak a kezdési időpontja azért módosult, mert a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség úgy döntött, hogy azokban a csoportokban, amelyekben a meccsek kimenetele befolyásolhatja a továbbjutást, illetve a továbbjutó helyek sorrendjét, ott egy időben kell kezdődniük a találkozóknak, emiatt a négyes másik összecsapásán, a Nika Syktyvkar – Ludovika-FCSM Csata párharcon is közép-európai idő szerint 18.00-kor indul útjára a labda.

A piros-fehérek vasárnapi bajnokija is korábban kezdődik a tervezettnél, egy órával, vagyis 16.30-kor startol a DVTK Arénában a Sopron Basket elleni bajnoki. Az időpont-módosításra azért került sor, mert a mérkőzést az M4 Sport+ televíziós csatorna élőben közvetíti (a kosárbajnoki után, ugyanitt, a Budafoki MTE – Diósgyőri VTK NB II.-es labdarúgó-mérkőzés élő közvetítése is megtekinthető).

Ugyancsak élő televíziós közvetítés miatt változik a jövő év első diósgyőri kosárlabda-bajnokija. A 2022. január 2-ra (vasárnap) kiírt DVTK – NKA Universitas Pécsi EAC találkozó a tervezett kezdéshez képest két órával később, vagyis 19.30-kor kezdődik a DVTK Arénában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!