NB III.

2021.11.14. 17:26

„Örülök, hogy ezt a mérkőzést is megúsztuk kapott gól nélkül”

Labdarúgás: NB III Keleti csoport, 17. fordulójának mérkőzéseit játszották a hétvégén.

Fotó: Vajda János

Diósgyőri VTK tartalék – Hidasnémeti VSC 4-2 (1-1)

Diósgyőr, 200 néző. V.: Tóth T.

DVTK tartalék: Bánhegyi B. – Oláh B., Mrva P., Bárdos B., Nagy Á., Kispál (Csáki), Karika (Dunai), Tóth B., Jurek, Korbély K. (Bartha), Girdán (Jónyer). Vezetőedző: Zsivoczky Gyula.

Hidasnémeti VSC: Prokopenko – Molnár M., Menougong, Tóth K., Zsiga (Pogonyi), Tóth D. (Czető), Szalóczy, Zavodni, Varjas L., Riznicsenkó, Bogdán (Szurdok). Vezetőedző: Jozef Majoros.

G.: Tóth B., Varjas (öngól), Jurek, Bartha, ill. Tóth K., Zsiga M. Jók: Jurek, Tóth B., Bárdos B., ill. senki.

Zsivoczky Gyula: – Nagyszerűen kezdtünk, de a vezetésünk birtokában magunknak tettük nehézzé a mérkőzést. Érthetetlen módon elkezdtünk kapkodni, amiből jött az ellenfél egyenlítő gólja. A találkozó első felében nagyjából tíz percen keresztül játszottunk értékelhető, jó futballt. A szünet után valamivel több volt a pozitívum, nagyjából negyedóra leforgása alatt kétszer is betaláltunk, ezért tudtunk megnyerni a mérkőzést. A Hidasnémeti szívósan védekezett, a kontrái pedig veszélyesek voltak. Ezzel a teljesítménnyel egyáltalán nem vagyok megelégedve, gyorsan vissza kell találni arra az útra, amit a sikeres sorozatunk idején jellemezte a csapatot. Van még három mérkőzés az őszi szezonból, amelyeken a lehető legtöbb pontot szeretnénk begyűjteni. A bajnokság további részére sok sikert kívánok a Hidasnémeti csapatának.

Jozef Majoros: – Nem jól mentünk bele a meccsbe, de az első tíz perc után rendeztük a sorainkat. Mindkét oldalon sok helyzet volt, a szünetre reális döntetlennel vonulhattunk be. A fordulás után is nyitott volt a találkozó, de szomorú vagyok, mert rövid idő leforgása alatt kaptunk két gólt. Utána ismét szorossá tettük a találkozót, de végül kétgólos vereséget szenvedtünk. Pontért jöttünk Diósgyőrbe, ezért természetesen el vagyok keseredve.


Békéscsaba 1912 Előre tartalék – Termálfürdő FC Tiszaújváros 1-2 (0-1)

Békéscsaba, 100 néző. V.: Nagy A.

Békéscsaba tartalék: Winter – Czvalinga, Hodonicki, Ilyés, Váradi, Bónus (Kasik), Zvara, Paudits (Oláh Á.), Zelik (Tóth P.), Szabó Cs., Varga T. Vezetőedző: Brlázs István Gábor.

Tiszaújváros: Herceg – Géringer L., Gelsi, Bussy, Tóth S. (Pap), Bartusz, Lőrincz, Gottfried (Lehóczki), Vasiljevic, Erős (Benke), Molnár M. Vezetőedző: Vitelki Zoltán.

G.: Ilyés, ill. Gottfried, Oláh Á. (öngól). Kiállítva: Szabó Cs. (92.). Jók: Ilyés, Varga T., Hodonicki, ill. Gottfried, Lőrincz, Bartusz, Bussy, Molnár M.

Brlázs István Gábor: – Az első 20-25 percet jól kezdtük, három-négy nagy ziccert is kihagytunk, de a futball megbosszulta magát. A végén balszerencsés góllal nyert az ellenfél. Egy pontot megérdemeltünk volna.

Vitelki Zoltán: – Nehéz mérkőzés volt, az elején több lehetősége volt az ellenfélnek. Aztán, ahogy haladtunk előre az időben, úgy lettünk egyre magabiztosabbak. Ekkor is nagyon kellett koncentrálunk, de valahogy végig azt éreztem, hogy ezt a meccset nem tudjuk elbukni. Nagyon jó teljesítmények voltak, mindenki odatette magát, igazi csapatmunka volt.


Salgótarjáni BTC – Putnok FC 2-3 (1-3)

Salgótarján, 150 néző. V.: Urbán.

SBTC: Bánfalvi – Nagy M., Érsek (Csáki), Nemes, Rédei, Tarlósi P. (Csatlós), Horváth M., Percze (Filkor), Novák (Klajban), Boros, Gazdag. Vezetőedző: Vízteleki János.

Putnok: Cserepka – Fülöp, Sághy, Takács (Juhos), Nagy Zs., Katona (Nádimov), Buda, Szics, Dobrovolszki, Sramkó (Laczkó), Hadházi (Kis D.). Vezetőedző: Szala Ákos.

G.: Tarlósi P., Nemes, ill. Fülöp, Buda, Katona. Jók: Boros, Nemes, Horváth M., ill. Fülöp, Buda, Szics.

Vízteleki János: – Két ellentétes félidőt játszottunk. Az elsőben két pontrúgásból kaptunk gólt, de fordulás után stabilizáltuk helyzetünket, de a végén csak a szépítésre futotta.

Szala Ákos: – Azt kaptuk a Tarjántól, amit vártunk, küzdenek az életükért. Amire készültünk, azokból tudtunk gólokat szerezni. Adódtak lehetőségeink arra, hogy lezárjuk a mérkőzést, de a saját butaságaink miatt nehézzé tettük magunknak a meccs végét. Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez, kimagasló játékvezetés.


Tállya KSE – Debreceni EAC 1-3 (0-2)

Tállya, 100 néző. V.: Mencsik.

Tállya: Kosztyu – Rostyslav (Baranyi), Nyitrai, Minczér, Motkó, Kulcsár H. (Csávás), Varga K., Szegedi (Tóth Sz.), Varga J. (Ondó), Bihari, Kovács N. Vezetőedző: Lasztóczi Péter.

Debreceni EAC: Tóth D. – Sárosi, Toboy (Bidzilya), Sándor, Bereczki, Spitzmüller (Gaczella), Soltész, Jankelic, Virág, Orosz (Szabó K.), Székely (Sidibe). Vezetőedző: Sándor Tamás.

G.: Kovács N., ill. Toboy, Bereczki, Bidzilya. Jók: Minczér, Kovács N., ill. az egész csapat.

Lasztóczi Péter: – Gratulálok az ellenfélnek a megérdemelt győzelemhez. Megint sokadszor adtunk könnyű gólhelyzeteket az ellenfélnek, és ők könyörtelenül ki is használták.

Sándor Tamás: – Végre idegenben is nagyon jó teljesítménnyel rukkoltunk ki. Az első félidőben akár több gólt is rúghattunk volna, a másodikban is megpróbáltunk minél több gólt lőni, de ekkor már kiegyenlítettebb volt a találkozó. Sajnálom a kapott találatot, de a győzelmünk így is megérdemelt.


KolorCity Kazincbarcikai SC – Aqua-General Hajdúszoboszló 2-0 (2-0)

Kazincbarcika, 300 néző. V.: Berényi.

KBSC: Megyeri – Szemere, Nagy J., Szabó B. (Bartos), Ur, Dvorschák, Székely, Süttő, Ádám (Márton), Kovács D. (Heil), Laczkó (Vladul). Vezetőedző: Varga Attila.

Hajdúszoboszló: Mészáros – Kis Sz. (Szabó L.), Kónya, Fenyőfalvi (Bódis), Máté, Lukács, Csiki (Balogh K.), Szathmári, Vincze, Barnucz (Sütő), Dobi. Vezetőedző: Csillag László.

G.: Ádám, Szabó B. Kiállítva: Ur (10.). Jók: Dvorschák, Süttő, Kovács D., Ádám, Megyeri, ill. Máté, Lukács, Kónya.

Varga Attila: – Nagyon hosszú és nehéz a szezon, mindenkinek sok meccs van a lábában. Soha nem jön jól, és most sem jött jól a kiállítás, ami egyébként jogos volt. Tudtuk, hogy jó csapat a Hajdúszoboszló, kombinatívak, sokat passzolnak, azonban a kiállítással borult minden. Úgy gondoltam, hogy a küzdelem és az akarat kerül majd előtérbe, a játékosok viszont másként gondolták, úgy gondolom, elég meggyőző teljesítménnyel tartottuk itthon a 3 pontot. Örülök, hogy ezt a mérkőzést is megúsztuk kapott gól nélkül.

Csillag László: – Sajnálom a srácokat, mert jól dolgoztak, de nem vagyunk még profik, és ez látszik. Két rögzített szituációból kaptunk két gólt, ezekre azért fel kellett volna készülni. A félidőben elmondtam a csapatnak, mit kell játszanunk, de a Barcikát minőségi játékosok alkotják, és még úgy sem volt könnyű, hogy 10 emberrel futballoztak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!