DVTK Jegesmedvék

2021.08.06. 15:00

Felkészülési hokimeccs: 269 nap után

Péntek este edzőmérkőzést játszik a DVTK Jegesmedvék Erste Ligában szereplő hokicsapata.

Pénteken 19 órától a Magyar Kupa címvédője, a DEAC ellen felkészülési mérkőzést játszik Tokaji Viktor vezetőedző együttese. A keret ugyan még nem teljes, de a jeges felkészülés ötödik napján hasznos tapasztalatokra tehetnek szert a játékosok és a szakmai stáb is. Belépőjegyeket online és a helyszínen is lehet vásárolni, valamint a tavalyi bérlettel rendelkezők ingyenesen szurkolhatnak a helyszínen. A jelenleg hatályos szabályok szerint 18 év fölött csak védettségi igazolvánnyal látogatható a mérkőzés, a 18 év alattiak felnőtt kíséretében védettségi igazolvány nélkül is jelen lehetnek a jégcsarnokban.

– A szezon első meccse mindig egy különleges esemény. Nyilván még sem a csapat sem a szakmai stáb nem száz százalékos, ami az összetételt illeti. Ez azt is jelenti, hogy olyan fiatal játékosokat is meg tudunk nézni, akik az utánpótlás hoki és a felnőtt csapat közti átmenet során számba vehetők. A csapatot ért szerkezeti változások miatt sok játékos új szerepet kap és kíváncsian várjuk, hogy ebben az új szerepben hogyan teljesítenek. Nagy változáson mentünk keresztül és fontos szempont, hogy mindenki megtalálja a helyét a csapaton belül. Tudjuk, hogy ez nem fog megtörténni egyik pillanatról a másikra, viszont az utat látni kell magunk előtt, hogy lássuk merre tartunk, merre induljunk el. Természetesen nem az eredmény lesz a fontos pénteken, hanem, hogy megszokjuk a környezetet amiben játszani fogunk, illetve sokkal inkább az odaadás lesz az elsődleges szempont. Egy jó visszajelzés lesz, hogy hol tartunk, hiszen saját magunkhoz viszonyítjuk magunkat és folyamatosan fejlődni szeretnénk. Bízom benne, hogy sokan kilátogatnak majd a meccsre, hiszen a Magyar Kupa címvédője érkezik hozzánk, ami minket is kihívás elé állít – mondta Tokaji Viktor, a DVTK Jegesmedvék vezetőedzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!