DVTK

2021.07.28. 14:32

Zsemlye Balázs profi szerződést kapott

Profi szerződést kapott Zsemlye Balázs, a DVTK Labdarúgó Sportakadémia növendéke. A 19 éves középpályás az első csapat összes nyári edzőmérkőzésén pályára lépett, a Békéscsaba ellen gólt is fejelt.

Forrás: dvtk.eu

– Nagyszerű érzés egy ilyen nagy múltú klub profi labdarúgójává válni. Illetve pontosabb, ha úgy fogalmazok, arrafelé venni az irányt, mert tudom jól, sok munka vár még rám. Előttem a lehetőség, hogy egy profi bajnokságban is megmutassam, itt a helyem. És ha az NB II.-ben sikerül, akkor pedig szeretnék még magasabb szintre lépni – mondta Zsemlye Balázs. – 2018-ban lettem a DVTK LSA növendéke, az első két évben többnyire az U17-es és az U19-es csapatban szerepeltem, de a DVTK tartalékban a felnőttek között is bemutatkoztam, és gyorsan kiderül számomra, az más kávéház, sokkal keményebb a foci, mint az utánpótlásban. Tavaly 31 mérkőzést játszottam az NB III.-ban, főleg tengelyben, 6-os, 8-as, 10-es és center pozíciókban (védekező és támadó középpályás, középső támadó – a szerk.).

Jól érzem magam az első csapatban, eddigi pályafutásom egyik legnagyszerűbb élménye a Békéscsaba ellen szerzett gólom. Bízom benne, hogy a bajnokságban is lesz okom örülni, ami azt jelentené, hogy a mester minél több játéklehetőséget biztosít majd számomra. Igyekszem az edzéseken és a mérkőzéseken nyújtott jó teljesítményemmel megkönnyíteni a döntését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!