NB II.

2021.03.14. 09:45

„Nagyon-nagyon fontos lenne, hogy egy jó eredményt érjünk el a Békéscsabával szemben”

Forrás: ÉM

Labdarúgás: NB II., 29. forduló

KolorCity Kazincbarcika SC vs. Békéscsaba 1912 Előre (Kazincbarcika, vasárnap, 14.30)

Koszta Péter, a KBSC sportigazgatója, megbízott edzője: – A hétközi, Soroksár elleni mérkőzésen, az első tizenöt percben elfogadható volt a játékunk, akadt három lehetőségünk, amiből legalább egyet illett volna kihasználni. A hajrában csináltunk egy buta hibát, amiből büntetőt kapott a Soroksár, és be is lőtték. A második félidőben, csak a hajrában mutattuk, hoztuk azt, amit alapjában véve kellett volna, ekkor már futnunk is kellett az eredmény után, kitámadtunk, és ellenfelünk egy üres kapus találattal lezárta a mérkőzést, holott az egész találkozón nem igazán lőtt kapura. Mindenképpen tanulság, amit egyébként is tudunk, tudnak a játékosok, hogy végig koncentráltan kell játszani, nem szabad szarvashibát elkövetni, s ezzel ajándék góllal segíteni az ellenfelet. A helyzetünk nem változott, pillanatnyilag a vonal alatt vagyunk, ezért olyan sok hibázási lehetőségünk már nincs. Vagyis, nagyon-nagyon fontos lenne, hogy egy jó eredményt érjünk el a Békéscsabával szemben, és úgy menjünk el a háromhetes szünetre, hogy bennmaradó helyen állunk, vagy attól nem messze. A Csabát ismerjük, hogy mit játszanak, de minden taktikai elképzelésünk csak akkor valósulhat meg, ha fegyelmezetten futballozunk, lehetőleg komoly hibák nélkül.

A Barcikában maródi Heil és Krausz, Fótyik, illetve Csősz eltiltott, így ők hiányozni fognak a keretből.

A KBSC várható kezdőcsapata: Horváth – Majzik, Szűcs, Farkas A., Mikló – Oldal, Kovács M., Oltean, Toma – Takács, Kovac A.

(A borítóképen: Nagyon kellenének a pontok a KBSC-nek)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!