sportösszefoglaló

2020.11.04. 15:30

„Eddig soha nem látott összeállításban játszott a csapat”

Vitelki Zoltán

Forrás: ÉM

Fotó: Vajda János

Debreceni EAC – ÓAM-Ózdi KC 27-24 (10-11)

Debrecen, 100 néző. V.: Rontó Á., Szanyi P.

ÓAM-Ózdi KC: Ulicsinyi – Hangyel N. (4), Nagy A. (3), Kocsis Cs. (2), Csépányi G. (-), Nyeste B. (2), Csere: Szűcs M. (k), Tóth P. (8), Bárdos M. (2), Kovács L. (2), Sápi D. (1), Panyák M. (-). Edző: Szakál György.

Szakál György: – Eddig soha nem látott összeállításban játszott a csapat. Az edzőmérkőzés szerű Liga Kupa találkozón akár eredményesek is lehettünk volna. A végjátékban történt folyamatos emberhátrányban játszottunk, amit ez a fiatal csapat nem bírt el ezen az estén. Gratulálok az utánpótlás játékosainknak, akik Debrecenben átestek a tűzkeresztségen.


Labdarúgás: NB II., 15. forduló

KolorCity Kazincbarcikai SC – Debreceni VSC (Kazincbarcika, szerda 18.00)

Vitelki Zoltán, a KBSC vezetőedzője: – A srácok a múltkori, Budaörs elleni hazai – végül elveszített – mérkőzésen is akarták a sikert, azonban nem vagyunk olyan jó csapat, hogy elbírjunk bizonyos hibákat és ítéleteket. A találkozó elején volt két lehetőségünk, melyekkel nem tudtunk élni, valamint egy tizenegyesgyanús szituáció, amit nem ítélt annak a játékvezető. Az első kapott találatot követően is ment előre a csapat

az egyenlítésért, a fordításért, éreztem erőt magunkban, de végül nem tudtuk megfordítani a mérkőzést. Tudjuk, látjuk, hogy a hazai mérlegünk nem túl fényes, de mindenki elhiheti: küzd, hajt a csapat valamennyi tagja úgy az edzéseken, mint a meccseken azért, hogy ezen változtassunk. Most egy olyan ellenfelet fogadunk, amelynek tradíciói, kiváló eredményei vannak, és idén elsődleges célja, hogy visszajusson az élvonalba.

Vannak ugyan problémáik, hiányzóik, de erős a keretük, akik lehetőséget kapnak, biztos mindent meg fognak tenni a pályán. Nekünk azonban más célunk nem lehet, hogy bármilyen körülmények között, de megszerezzük a három pontot. Heil és Krausz hosszabb ideje maródi a Barcikában, Mikló sérült, Tomát pedig a múlt hét végi meccsen kiállították, így eltiltott.

A KBSC várható kezdőcsapata: Szemerédi (Horváth) – Majzik, Dávid, Fótyik, Farkas – Tóth L., Tóth B., Oltean, Oldal – Kelemen, Kovac


Férfi futsal Magyar Kupa, a 8 közé jutásért

Mádi FC – Haladás VSE (Mád, szerda 18.30)

Szűcs Ádám, a Mádi FC csapatvezetője: – Ma Magyarországon két csapat számít igazán „top” együttesnek, a tavalyi kupagyőztes és

idén az NB I.-et vezető Haladás VSE, valamint a Berettyóújfalu. Ilyen ellenfelet szerettünk volna kapni a sorsoláskor, amely ellen küzdeni mindenki számára nagy élmény lesz. A Haladás tele van kiváló képességű játékosokkal, közte válogatottakkal, akik közül kiemelkedik Dróth Zoltán. Ritkán adódik ilyen lehetőség a pályafutásunk során – bár két éve az ugyancsak élvonalbeli Szigetszentmiklóst fogadtuk –, azt gondolom, nem az eredmény számít majd, hanem az, hogy élvezzük a mérkőzést, jó, pozitív hozzáállással lépjünk pályára. A hazaiak csak korlátozott számban engednek be nézőket a csarnokba, körülbelül 200 főt. A szurkolók 500 forintért válthatnak belépőt a helyszínen, a maszkviselés kötelező.


Mádi FC – ESC Gyöngyös 9–4 (2–3)

Mád: Koroknai – Kramcsák, Balogh D., Szűcs Á., Bodnár. Csere: Farkas, Szakács, Titkó G., Dorogi, Mirki, Takács, Titkó B., Balog I. Csapatvezető: Szűcs Ádám. Gólszerzők: Titkó G. (2), Titkó B. (2), Bodnár (2), Dorogi, Balogh D., Szűcs Á.

MEAFC-Miskolc – Kartal SE 3–3 (0–2)

MEAFC: Szegő – Hadházi, Dlehány, Mészáros, Czékus. Csere: Lukács, Erős, Farkas, Varga B., Bartók, Timkó. Csapatvezető: Czékus Sándor. Gólszerző: Erős (2), Bartók


Kézilabda: megyei bajnokság

Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves megyei kézilabda-bajnokság.

Az 1. fordulóból elmaradt mérkőzéseket pótoltak.

Nők: Tiszaújvárosi SC – Mezőkeresztes VS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában